Ansu, amb una lesió al tendó proximal del bíceps femoral de la cuixa esquerra
Ofert per

Ansu, amb una lesió al tendó proximal del bíceps femoral de la cuixa esquerra

El davanter blaugrana va haver de ser substituït a San Mamés en el duel de Copa davant l'Athletic

Les proves realitzades aquesta tarda confirmen que el jugador del primer equip Ansu Fati té una lesió al tendó proximal del bíceps femoral de la cuixa esquerra. En els propers dies es decidirà el tractament a seguir.

Recordar que el 10 blaugrana va haver d'abandonar el terreny de joc en l'Athletic - FC Barcelona de Copa. El talentós golejador va entrar al partit de vuitens de final al minut 61, però unes molèsties a la pròrroga, en concret al 96, li van impedir seguir, i sumar més minuts en la seva reaparició.

Cinc gols en 10 partits

I és que després de lesionar-se en la jornada 13 de la Lliga a Balaídos, Ansu havia tornat a jugar a la semifinal de Supercopa davant el Madrid. I el nen trenca-rècords que està tocat per una vareta màgica va regressar amb gol. Un cop de cap majestuós que va refermar el seu idil·li de cara a porteria. 

De moment, en aquesta campanya 2021/22, acumula cinc dianes en deu partits. Unes estadístiques que el situen com el segon màxim realitzador de la plantilla de Xavi, que ara tindrà la baixa important d'Ansu

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut