Ferran Torres s'estrena com a golejador culer

Ferran Torres s'estrena com a golejador culer

El ‘19’ blaugrana ha signat el gol de l’empat a San Mamés després d’una sensacional acció col·lectiva

Ferran Torres ja ha estrenat el seu compte golejador com a jugador del FC Barcelona. A San Mamés, després d’haver vestit de blaugrana durant només 65 minuts (45 minuts a la Supercopa i 20 més a la Copa), ha signat la seva primera diana com a culer. Ha estat un gol important, el que suposava l’1-1 en el duel corresponent als vuitens de final de la Copa del Rei.

 

Una obra d’art

Ha estat un gol important i també un gol de categoria. Primer, perquè la seva definició ha estat d’etiqueta, picant la pilota per sobre d’Arrizabalaga. I segon, perquè la jugada col·lectiva prèvia ha estat per veure-la repetida en vídeo una vegada i una altra. Ha durat més d’un minut i han intervingut fins a nou jugadors en un total de 22 passades.

18 golejadors diferents

D'aquesta manera, el FC Barcelona acumula ja un total de 18 golejadors diferents aquesta temporada, entre totes les competicions disputades. A la llista s'hi ha afegit també Pedri, que també ha signat el seu primer gol del curs. L'equip ocupa una de les posicions capdavanteres a les cinc grans Lligues europees, en una classificació liderada per l'Inter de Milà, que compta amb 20 golejadors diferents.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut