Pedri torna 105 dies després

El migcampista canari ha tornat a jugar en el Clàssic contra el Reial Madrid després de tres mesos i mig lesionat

Malgrat la derrota, el partit deixa una gran notícia per al Barça i per a Pedri. El jove migcampista canari ha tornat a trepitjar la gespa tres mesos i mig després.

El '16' culer ha entrat al descans substituint a Frenkie De Jong en el Clàssic davant el Reial Madrid, partit corresponent a les semifinals de la Supercopa d'Espanya, on el Barça ha perdut a la pròrroga de manera agònica (2-3).

75 minuts en el seu retorn

El migcampista ha disputat un total de 75 minuts (els 45 minuts de la segona part i 30 de la pròrroga) i ho ha fet a un gran nivell, mostrant la seva gran qualitat al mig del camp, filtrant passades i combinant amb l'atac culer.

Així doncs, Pedri ha pogut tornar a jugar després d'un total de 105 dies sense competir. El seu darrer partit va ser a Lisboa, contra el Benfica, en la segona jornada de la fase de grups de la Champions, on va recaure de la seva lesió muscular al quàdriceps de la cuixa esquerra.

Cinquè partit de la temporada

En total, aquest curs Pedri havia disputat quatre partits: dos a la Lliga davant la Reial Societat i l'Athletic Club, i dos a la Champions, contra el Bayern de Munic i el Benfica. Els seus minuts contra els blancs són el cinquè partit on participa, i ara s'espera que pugui tenir una gran participació a la segona volta de la temporada.