Debut oficial d'Álvaro Sanz i Estanis

Els dos joves jugadors han entrat a la segona part en el triomf contra el Mallorca, disputant els seus primers minuts sota les ordres de Xavi

El gran triomf del Barça davant el Mallorca (0-1) permet als culers sumar tres nous punts per seguir escalant posicions a la classificació, i a més, ha estat un partit molt especial per a dos joves jugadors: Álvaro Sanz i Estanislau Pedrola.

Álvaro Sanz

Álvaro Sanz ha entrat als 71 minuts de joc per Nico González, disputant els darrers 20 minuts del partit al mig del camp, juntament amb Riqui i De Jong. Álvaro ha realitzat 8/10 bones passades,  ha rebut una falta i ha recuperat dues pilotes.

Nascut a l'any 2001 a Saragossa i format posteriorment a la Masia, va arribar el 2015 al FC Barcelona com a cadet de primer any, al cadet B. Actualment, als seus 20 anys, el migcampista és el quart capità del Barça B.

Estanis Pedrola

Pel que fa a Estanis Pedrola, el davanter ha entrat en substitució d'Ilias Akhomach al minut 80 de partit i ha jugat d'extrem dret durant els darrers compassos de la victòria blaugrana.

Nascut a l'any 2003 a Cambrils, el jove de 18 anys està format a les categories inferiors de l'Espanyol i del Reus. Va arribar al Club l'estiu del 2021, incorporant-se al Juvenil A, però va debutar amb el Barça B el passat 21 de novembre jugant set minuts a Albacete. La jornada següent, Estanis es va estrenar com a titular al Johan Cruyff contra el San Fernando, i dues setmanes després, també al Johan, va marcar el seu primer gol contra l'Atlético Baleares.

A més, Estanis és el quart juvenil que debuta aquesta temporada amb el primer equip, després de Gavi, Balde i Ilias. El cinquè si comptem també a Demir, que malgrat no haver jugat al juvenil culer, també està encara en edat juvenil.