Sevilla - Barça: Empat esperançador per tancar l’any (1-1)

Els culers, amb una gran segona part, igualen el gol inicial dels locals però no aconsegueixen culminar la remuntada al Pizjuán

Repartiment de punts al Pizjuán. El Barça ha empatat davant el Sevilla (1-1) en un partit molt disputat fins al final, on els culers, amb un jugador més l'última mitja hora, ha dominat durant gran part, però no ha pogut acabar de completar la remuntada.

La primera meitat ha estat marcada per la pluja torrencial al Sánchez-Pizjuán, i també per una gran igualtat entre tots dos equips. amb el Barça intentant dominar, les primeres arribades han aparegut amb Jutglà com a principal protagonista, però sense encert en la definició.

Intercanvi de cops des del córner

A poc a poc, el Sevilla també s'ha aproximat a la porteria rival, i finalment, en una jugada d'estratègia, arribaria el gol local. Córner botat per l'exblaugrana Rakitic, que centra una pilota per al Papu Gómez, qui amb una rematada ajustada al pal, ha marcat l'1-0 (min. 32). El Barça ha intentat reaccionar ràpidament, i just abans del descans, també a la sortida d'un córner, arribaria la igualada: centrada de Dembélé i Araujo, amb una espectacular rematada de cap, marcava l'empat (1-1, min. 44) per marxar al descans amb tot igualat.

Expulsió i domini culer

La segona meitat ha iniciat amb dues ocasions per al Sevilla, però a poc a poc el Barça ha tornat a dominar el joc. Però als 64 minuts, els andalusos es quedarien amb un jugador menys per l'expulsió de Koundé, després d'agredir a Jordi Alba. Amb un més, els culers dominarien encara més la possessió, però el gol es resistia.

Als darrers minuts, l'assetjament blaugrana era cada cop major cap a la porteria de Bono, i Gavi, amb una rematada de cap, i Dembélé, amb una canonada al pal, a punt han estat d'aconseguir la victòria blaugrana. Ja al darrer sospir, Jordi Alba, amb una rematada de fora l'àrea, a punt ha estat de donar la victòria als culers. Finalment, empat en el darrer matx de l'any.