Ter Stegen arriba als 300 partits amb el FC Barcelona

Ter Stegen arriba als 300 partits amb el FC Barcelona

El porter alemany assoleix aquesta xifra rodona en el partit d’aquest dimarts contra el Sevilla

Marc ter Stegen suma aquest dimarts, titular contra el Sevilla al Sánchez Pizjuán, el seu partit número 300 com a jugador del FC Barcelona. Uns números rodons que ha anat assolint des de l’estiu del 2014, quan va fitxar pel Barça procedent del Borussia Mönchengladbach, l’equip on es va formar. 

I això que, en les dues primeres campanyes a l’equip, l’alemany va alternar la presència a l’11 titular amb Claudio Bravo. Però la temporada 2016/17 Ter Stegen es va refermar com a porter indiscutible del FC Barcelona. Des de llavors, ha estat un fixe sota pals per a tots els entrenadors que ha tingut, passant per Luis Enrique, Ernesto Valverde o Quique Setién fins a Ronald Koeman i ara Xavi Hernández.

De fet, l’alemany va compartir vestidor una temporada amb el de Terrassa, en l’última del migcampista com a jugador culer.

mini_2015-02-08OtroAthletic-BarcelonaMiguel_pic_2015-02-08otroathletic-barcelona17

Els números de Ter Stegen

Comptant el partit contra el Sevilla, Marc-André ter Stegen suma un total de 201 victòries, 56 empats i 43 derrotes, que es reparteixen en 198 partits a la Lliga, 71 a la Champions, 24 a la Copa del Rei, sis a la Supercopa d’Espanya i un a la Supercopa d’Europa. En aquests duels, ha encaixat exactament també 300 gols.

Com a blaugrana, a més, Ter Stegen acumula un balanç d’una Champions, quatre Lligues, cinc Copes del Rei, dues Supercopes d’Espanya, una Supercopa d’Europa i un Mundial de Clubs en set temporades.

El porter teutó, que afronta la seva vuitena campanya a l’equip, s’ha convertit en el cinquè porter amb més partits de la història del Barça, només per darrere de noms tan mítics com Víctor Valdés (535), Andoni Zubizarreta (410), Antoni Ramallets (387) i Salvador Sadurní (332).

A més a més, contra l’Osasuna fa dues jornades, l'actual ‘1’ blaugrana va superar Phillip Cocu i es va convertir en el cinquè estranger amb més presències com a blaugrana. Només el superen Leo Messi (778), Dani Alves (391), Javier Mascherano (334) i Iván Rakitic (310).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut