Barça - Elx: Sense marge d'error al Camp Nou

Barça - Elx: Sense marge d'error al Camp Nou

Els blaugranes reben als Il·licitans al Camp Nou amb l’objectiu de tornar a sumar tres punts després de l’empat a El Sadar

Sense espai per una nova ensopegada, el Barça torna al Camp Nou per disputar una nova jornada lliguera. Els de Xavi Hernández rebran a l’Elx (18:30 hores) amb la voluntat de sumar una victòria que ha de servir per apropar-se la part alta de la classificació i agafar confiança de cara al transcendental duel del dimarts vinent al camp del Sevilla.

El conjunt de Xavi Hernández intentarà sumar la setena victòria de la temporada en Lliga contra l’Elx que actualment frega les posicions de descens com a 16è classificat. A més, el Barça arriba al duel amb tots els precedents favorables. Els culers han guanyat tots els darrers cinc partits que han disputat contra l’Elx i mai han perdut al Camp Nou contra els il·licitans.

El Rival

Entrenador: Francisco Rodríguez. El jove tècnic andalús va rellevar Fran Escribá com entrenador de l’Elx el passat 30 de novembre quan l’equip estava immers en una mala dinàmica que els impedia sortir de la zona de descens. Amb l’entrenador almerienc, els il·licitans han aconseguit sumar tres victòries en quatre partits i ja no estan entre els tres últims de la classificació. Tot i tenir només 43 anys, Francisco, que es caracteritza per proposar un joc ofensiu i vistós, ja ha pogut dirigir diversos equips de primera i segona divisió com el Girona, l’Osca o l’Almeria.

El golejador: Lucas Boyé, amb 5 dianes encapçala aquesta llista. El davanter centre argentí és el pilar ofensiu de l’Elx que compta també amb altres amenaces ofensives com Lucas Pérez, Dario Benedetto i Fidel que sumen tots tres dos gols cada un.

Classificació: Els il·licitans que arriben amb la inèrcia positiva del nou entrenador, són setzens a la classificació amb un balanç de tres victòries, sis empats i vuit derrotes.

1250x750-horaris_internacionals-elche

Xavi: "Estem treballant amb bona actitud"

El tècnic blaugrana ha destacat: "Confio molt en la plantilla i en els jugadors. Els resultats no estan acompanyant, però estem treballant bé". A més, ha afegit que "necessitem una victòria, estem treballant amb bona actitud", i "necessitarem el calor de l'afició un cop més per poder guanyar". 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut