Osasuna - Barça: L'hora de refer-se

Osasuna - Barça: L'hora de refer-se

Els blaugranes visiten Pamplona amb l'objectiu de recuperar les bones sensacions després d'una setmana difícil

És hora de refer-se. Després d’una setmana marcada per les desfetes contra el Betis, a la Lliga, i contra el Bayern, a la Champions, el Barça afronta un nou repte a la competició domèstica. Els blaugranes visiten Pamplona (16.15 hores) en un partit que ha de servir per recuperar la confiança després d'una setmana en què han encadenat la primera derrota de l'era Xavi i l'eliminació de la Champions. 

Els de Xavi buscaran la victòria en la dissetena jornada de Lliga contra un Osasuna que només ha guanyat un partit a casa aquesta temporada. El Sadar, però, sempre és un escenari complicat per als culers. El Barça només ha guanyat 15 partits dels 39 que ha disputat com a visitant contra el conjunt navarrès.

El rival

Entrenador: Jagoba Arrasate. L’entrenador biscaí afronta la seva quarta temporada al capdavant de l’equip navarrès, amb el qual va aconseguir l’ascens a Primera Divisió en la seva primera campanya, la 2018/2019. L’ex tècnic de la Reial Societat i el Numància té un balanç de dues victòries, un empat i tres derrotes contra els blaugrana.

Golejador: Roberto Torres, Kike García, Chimy Ávila i David García. Tots quatre jugadors estan empatats al capdavant de la classificació de màxims golejadors de l’equip amb un total de dos gols cadascú.

Classificació: Els de Pamplona són desens a la classificació i acumulen un balanç de cinc victòries, sis empats i cinc derrotes en els 16 partits disputats fins ara.       

Xavi: “Cal recuperar sensacions i cal guanyar”

El tècnic català no baixa l’exigència després dels últims dos mals resultats. “Cal treballar molt, cal recuperar sensacions i cal guanyar. Això es tracta de guanyar. Hem de començar a guanyar demà, és una final i no podem perdre més punts”, apunta Xavi, que tot i la situació es mostra optimista: “no ens queda una altra que competir, queda molt. No estem en el millor moment de la història del club, això és una evidència, però hem de tenir alegria, animar-nos i recuperar-nos perquè arribin els resultats. No en queda una altra que treballar dur”.

 

El terrassenc, conscient de la manca de resultats, envia un missatge positiu a una plantilla on considera que “hi ha nivell per fer més coses, però també s’ho han de creure i aquesta es feina meva. Els estem animant a fer coses, a que s’atreveixin, a que siguin valents”.

La convocatòria

L’entrenador blaugrana, Xavi Hernández, ha decidit convocar als següents jugadors per al partit a El Sadar: Ter Stegen, Dest, Piqué, R. Araujo, Sergio, Riqui Puig, O. Dembélé, Demir, Neto, Coutinho, Lenglet, L. De Jong, F. De Jong, O. Mingueza, Umtiti, Eric, Iñaki Peña, Nico, Jutglà, Gavi, Balde i Ez Abde.

Són baixa per lesió Ansu Fati, Braithwaite, Pedri, Kun Agüero, S. Roberto, Jordi Alba i Memphis. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut