Marc ter Stegen, el cinquè jugador estranger amb més partits al Barça

Marc ter Stegen, el cinquè jugador estranger amb més partits al Barça

Amb el partit a El Sadar, el porter alemany supera Phillip Cocu i entra en el top-5 d’estrangers blaugranes amb més partits

La porteria del Barça fa temps que té un nom propi: el de Marc ter Stegen. El porter alemany s’ha guanyat un lloc al cor de tots els culers, tant per la seva actitud fora del camp com per les seves actuacions sota pals, que aquest diumenge han arribat a una nova xifra rècord. Amb 298 partits disputats amb la samarreta del Barça, l'actual blaugrana ha superat a Phillip Cocu (297) i s’ha convertit en el cinquè estranger amb més presències com a blaugrana. Només el superen Leo Messi (778), Dani Alves (391), Javier Mascherano (334) i Iván Rakitic (310).

Un top-10 plegat de llegendes

Des de fa uns anys, Ter Stegen ja és a la llista d’històrics jugadors estrangers culers que han vestit la samarreta blaugrana en més ocasions. Leo Messi és el jugador que lidera aquesta classificació, amb molta distància respecte al segon classificat, Dani Alves. El lateral brasiler (391) tindrà l’oportunitat en aquesta segona etapa com a blaugrana que començarà el mes vinent de gener per seguir retallant distàncies amb Leo Messi i separar-se del tercer classificat, Javier Mascherano (334). Tanquen el top-5 dos bons amics: Ivan Rakitic (310) i el ja mencionat Ter Stegen (298).

Per sota del porter alemany queden altres llegendes que també han marcat la història del club barceloní. Amb el partit contra l’Osasuna, Ter Stegen ha batut al neerlandès Phillip Cocu (297). Completen el top-10 Luis Suárez (283), els neerlandesos Ronald Koeman (283) i Patrick Kluivert (257) i, per últim, Kubala amb 256.

Ter Stegen, entre els millors porters de la història del club

L’actual número ‘1’ del Barça també és el porter estranger amb més partits de la història del Club i el cinquè porter amb més presències. Per davant seu tan sols queden Víctor Valdés (535), Andoni Zubizarreta (410), Antoni Ramallets (387) i Salvador Sadurní (332). 

Pel que fa als 298 partits amb el Barça, Ter Stegen n’ha disputat 196 a la Lliga, 71 a la Champions League, 24 a la Copa del Rei i sis a la Supercopa d’Espanya i un a la Supercopa d’Europa. En tots aquests partits el porter de Mönchengladbach ha guanyat amb el club culer un total de 14 títols: quatre Lligues, una Champions League, cinc Copes del Rei, 2 Supercopes d’Espanya i una Supercopa d’Europa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut