Entrenament a l'escenari del partit

Entrenament a l'escenari del partit

Els homes de Xavi Hernández han realitzat la darrera sessió a l'Allianz Arena per a seguir preparant el transcendental matx de Champions

Nou entrenament abans d'una autèntica final a l'Allianz Arena.

 

Els de Xavi Hernández s'han exercitat en l'escenari del vital partit de Champions per habituar-se a l'ambient gèlid i silenciós del camp muniquès. Perquè recordem que aquest Bayern de Munic - FC Barcelona de la jornada 6 de la fase de grups europea es disputarà a porta tancada. L'augment de casos de coronavirus a Baviera farà que els culers es juguin la classificació sense espectadors. 

Així doncs, els 23 noms citats per aquest matx s'han calçat les botes d'entrenament per acabar de perfilar aquest transcendental compromís. "És una final i depenem de nosaltres mateixos", ha declarat el tècnic de Terrassa en la prèvia.

Una roda de premsa que també ha servit per saber, de boca de Xavi, que "l'equip està il·lusionat i competirà per avançar als vuitens". Una il·lusió que s'ha traslladat a l'entrenament sobre el verd de l'Allianz Arena. Els somriures i els tocs de pilota blaugranes han omplert de sonoritat les grades bavareses. Les mateixes que aquest dimecres 8 de desembre (21 hores) presenciaran la intensitat i l'energia barcelonista per assolir la classificació. "Només amb el que ens juguem, és suficient per sortir amb el ganivet entre les dents", ha exterioritzat Piqué abans d'aquesta final a Munic. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut