Gavi, amb l'alta hospitalària
Ofert per

Gavi, amb l'alta hospitalària

El migcampista ha rebut una forta pilotada durant el Barça - Betis i ha patit una commoció

Durant el Barça - Betis que s’ha disputat aquest dissabte al Camp Nou, el jugador Gavi ha estat traslladat a un centre hospitalari seguint el protocol, després de la commoció que ha tingut durant el partit. Les proves realitzades han estat satisfactòries i el jugador ha estat donat d'alta hospitalària.

Cal recordar que el migcampista ha rebut una forta pilotada passada la mitja hora de joc i ha hagut de ser substituït. 

 

Gavi s’ha convertit en una figura important dels esquemes del FC Barcelona en aquest inici de temporada. Després de disputar alguns minuts de pretemporada, va ser el passat 29 d’agost quan va gaudir dels seus primers minuts oficials. Contra el Getafe, al Camp Nou, va entrar al terreny de joc al minut 74, en substitució de Braithwaite, i va poder gaudir del tram final d’un enfrontament que va acabar en triomf (2-1). 

Aquell dia, amb 17 anys i 24 dies, Gavi es va convertir en el quart jugador més jove de la història en debutar amb el primer equip a la Lliga, només superat per Vicenç Martínez, Ansu Fati i Bojan Krkic.

En total, i fins aquest Barça – Betis, Gavi ha disputat 17 partits, 12 de Lliga i 5 de Champions.

 

Uns mesos històrics per al migcampista, que, a més, també està tenint molt de protagonisme a la selecció espanyola absoluta, sota les ordres de Luis Enrique. És ja el debutant més jove de la història del combinat espanyol, després de tenir els seus primers minuts el passat 6 d’octubre contra Itàlia, i ja ha disputat 4 partits.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut