Barça - Betis: Amb l'objectiu de fer-se forts al Camp Nou

Barça - Betis: Amb l'objectiu de fer-se forts al Camp Nou

Els de Xavi busquen sumar tres punts més al Camp Nou i seguir escalant posicions a la classificació davant un rival que està completant una bona temporada

Un nou partit a la Lliga, un nou gran partit. El Barça rep aquest dissabte la visita del Betis al Camp Nou (16.15 hores) amb la voluntat de continuar amb la bona línia a la Lliga, després de guanyar el Vila-real la setmana passada. Els de Xavi buscaran la victòria en la setzena jornada de la competició i miraran de continuar amb les bones sensacions mostrades en els tres partits del tècnic culer al capdavant de l’equip.

Els blaugrana buscaran consolidar la solidesa defensiva dels darrers tres partits en els quals només han encaixat una diana, al camp del Vila-real. Un aspecte clau per seguir sumant i mantenir la bona dinàmica dels culers amb Xavi al capdavant. 

El rival

Entrenador: Manuel Pellegrini. L'històric entrenador xilè, ex de Reial Madrid, Màlaga o Manchester City, entre d’altres, suma la segona temporada com a entrenador de l’equip andalús. Buscarà la victòria contra un Barça al qual només ha vençut un cop en 10 visites al Camp Nou.

Golejador: Juanmi. El davanter s'està convertint en el referent ofensiu dels de Pellegrini, amb vuit dianes a la Lliga. El segueix Willian Jose, amb cinc.

Classificació: El Betis es troba cinquè a la classificació (amb un partit més que el Barça), amb un total de 27 punts. L’equip de Pellegrini suma vuit victòries, tres empats i quatre derrotes.

Xavi: "Per a nosaltres, és una final"

Tot i que encara queda molta Lliga per endavant, la situació en la classificació no dóna gaire marge d'error. Això ho sap l'equip, i ho va explicar Xavi Hernández en la roda de premsa prèvia al partit: "No miro més enllà. Serà un partit vital per les urgències que tenim cada setmana. Aquí, al Barça, cada duel és molt important. No podem perdre punts, si ens volem connectar i intentar lluitar per guanyar la Lliga". 

Homenatge a Alexia i Pedri 

La prèvia d'aquest Barça - Betis tindrà un color daurat, perquè tant Alexia Putellas com Pedri entregaran els trofeus guanyats dilluns passat a París en la gala de France Football. La migcampista catalana i capitana del Barça Femení va ser guardonada amb la Pilota d'Or femenina, que la distingeix com la millor jugadora del 2021. Per la seva part, el canari es va endur el Trofeu Kopa com el millor jugador menor de 21 anys. 

Tots dos rebran, de forma simbòlica, el premi de mans de Hristo Stoítxkov, Pilota d'Or l'any 1994, per tal d'oferir els títols a l'afició del Camp Nou.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut