Pedri: 500 dies de glòria

Pedri: 500 dies de glòria

El migcampista canari ha viscut un últim any i mig de somni, carregat de reconeixements individuals

Sembla que porti tota la vida al Barça, però Pedri és jugador del Barça des de fa només 517 dies. L’1 de juliol del 2020 era el seu primer dia com a culer, tot i que l’esclat del coronavirus (i el corresponent endarreriment de les competicions de la temporada 2019/20) va fer que el seu debut no es produís fins el 12 de setembre del 2020. Era el primer amistós de l’era Koeman, contra el Nàstic de Tarragona. D’això en fa 444 dies. Pedri tenia 17 anys.

Ara ja en té 19 i es pot dir que és una persona diferent. No perquè hagi canviat -segueix sent aquell jove humil de Tegueste- sinó per tot el que ha viscut en aquests 14 mesos. No ha estat poc: debut i primer gol amb el primer equip, campió de la Copa del Rei, semifinalista de l'Eurocopa (on va ser elegit com el Millor Jove de la competició), medalla de plata als Jocs Olímpics de Tòquio i recentment Golden Boy i Trofeu Kopa. Quasi res.


A l'avió de tornada de París, amb el Trofeu Kopa encara fresc, Pedri recordava els seus inicis: "Jo jugava al futbol per divertir-me". No ha passat tant des de llavors i ara ja és un dels grans cracs del futbol a l'actualitat. Hi ha Pedri per anys.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut