Data confirmada de dos partits més

Data confirmada de dos partits més

Els culers rebran l'Elx el 18 de desembre i visitaran Mallorca en el primer partit de l'any el 2 de gener

Dues dates confirmades per al FC Barcelona. El Barça-Elx i el Mallorca-Barça, els partits corresponents a les jornades 18 i 19 de la Lliga, ja tenen data i hora confirmada.

El duel davant l'Elx serà el proper 18 de desembre a les 18.30 hores, un dia abans del referèndum. El duel, corresponent a la 18a jornada de Lliga, serà el darrer partit al Camp Nou de l'any, però cal recordar que tres dies després, el 21 de desembre a les 21.30 hores, es disputarà el Sevilla-Barça aplaçat de la jornada 4.

A més, també s'ha confirmat el primer partit de l'any per als de Xavi Hernández. El Barça visitarà al Mallorca en la 19a jornada, en un partit que es disputarà el 2 de gener a les 21.00 hores.

Així doncs, dues dates confirmades davant dos rivals als quals el Barça ha guanyat en els darrers enfrontaments. Al Mallorca, tot i que el curs passat va estar en segona, fa dues temporades els culers van vèncer tant al Camp Nou com a Palma. Quant a l'Elx, els curs passat els blaugrana van guanyar tots dos partits (3-0 i 0-2). Repassem els highlights del darrer precedent:

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut