Cinc coses que cal saber del Vila-real - Barça

Cinc coses que cal saber del Vila-real - Barça

Repassem les diverses estadístiques i curiositats que has de saber al voltant del partit de Lliga a La Cerámica d’aquest dissabte

La Lliga no s’atura i els culers visitaran un dels camps més difícils de la competició. Aquest dissabte (21:00 hores) tindrà lloc el Vila-real – Barça a l’estadi de La Cerámica, corresponent a la 15a jornada del campionat de Lliga, i aprofitem per veure algunes dades i curiositats relacionades amb el partit.  

Ratxa d’imbatibilitat a La Céramica

La Cerámica és l’estadi que més cops ha visitat el Barça en Lliga des de la temporada 2008/09 sense perdre en cap d’elles. L’equip culer suma vuit victòries i quatre empats com a visitant contra el Vila-real. A més, l’equip groguet tampoc té un bon balanç jugant com a visitant contra els blaugranes. Dels darrers 24 partits, no n’ha guanyat cap amb sis empats i 18 derrotes.

Cal recordar que, en el darrer desplaçament a Vila-real, el Barça va vèncer 1-2 amb doblet d’Antoine Griezmann.

 

Duel neerlandès

El partit de dissabte tindrà un regust neerlandès. Els màxims golejadors d’ambdós equips en Lliga, Memphis Depay (7) i Arnaut Danjuma (5), comparteixen selecció als Països Baixos. L’extrem del Vila-real està en un gran estat de forma i s’està consolidant com una de les peces claus de l’esquema d’Unai Emery. A més dels gols, Danjuma és el jugador de l’equip que més rematades a porteria realitza per partit (14) i el que més regats intenta per duel (33). Una amenaça ofensiva total. 

Els bons registres contra Unai Emry

L’entrenador del Vila-real, Unai Emery, només ha guanyat un 5,3% dels seus partits a la Lliga contra el Barça (una victòria, cinc empats i 13 derrotes). Aquest és el seu percentatge més baix amb un mateix rival contra el qual s’ha enfrontat com a mínim en cinc ocasions a la competició. El seu únic triomf va ser amb el Sevilla, l’octubre del 2015, a l’estadi Sánchez Pizjuan (2-1). 

A Vila-real, un dels gols més recordats de Xavi

L’actual tècnic blaugrana va anotar un dels seus millors gols com a futbolista culer a l’estadi del Vila-real. Xavi Hernández va participar en la golejada del Barça contra el Vila-real per 1-4 en la temporada 2009/10, amb una assistència i un golàs de falta directa. El recordes?

 

Solidesa defensiva

El Barça no ho tindrà fàcil contra el Vila-real, perquè és un dels millors conjunts a nivell defensiu de la competició. Els d’Unai Emery són el quart equip que menys gols ha rebut de la Lliga, sent el tercer equip que més porteries a zero suma del campionat. Cal destacar també que l’equip groguet tan sols ha rebut 39 rematades a porteria en tot el curs lliguer, estadística superada per només tres equips més.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut