Dest i O. Dembélé, novetats a la convocatòria

Dest i O. Dembélé, novetats a la convocatòria

El lateral nord americà i el davanter francès reben l’alta mèdica i estan disponibles pel duel contra el Benfica

Aquest dimarts el Barça s’enfrontarà al Benfica amb l’objectiu d’assegurar el passi matemàtic pels setzens de final de la Lliga de Campions. Per aquest partit, el primer europeu per Xavi Hernández a la banqueta blaugrana, el tècnic de Terrassa recupera a Sergiño Dest i Ousmane Dembélé, que han rebut l’alta mèdica aquest matí i estan disponibles pel partit d’aquest vespre.


Per contra, perd al reusenc Sergi Roberto per lesió i als extrems I. Akhomach i Abde, el primer per sanció a l’haver estat expulsat contra el Dinamo Kiev a la UEFA Youth League i el segon per no estar inscrit a la competició. Així doncs, la convocatòria consta de 22 futbolistes: Ter Stegen, Dest, Piqué, R. Araujo, Sergio, Riqui Puig, O. Dembélé, Memphis, Demir, Neto, Coutinho, Lenglet, L. De Jong, Jordi Alba, F. De Jong, O. Mingueza, Umtiti, Eric, Iñaki Peña, Nico, Gavi i Balde. Són baixa per lesió Ansu Fati, Braithwaite, Pedri, Kun Agüero i S. Roberto.

Última sessió a la Ciutat Esportiva

Aquest dimarts al matí l’equip de Xavi Hernández ha fet una última sessió d’activació prèvia al partit d’aquesta nit per acabar de perfilar els últims detalls de cara al partit.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut