Ilias Akhomach, el primer debutant de l’era Xavi

Ilias Akhomach, el primer debutant de l’era Xavi

L’extrem de 17 anys, que duia quatre gols aquest curs, ha estat titular en el derbi contra l’Espanyol

Ilias Akhomach ha estat un dels grans protagonistes del derbi. El jove jugador hispano-marroquí ha fet el seu debut oficial amb el primer equip sortint d’inici en un onze amb vuit jugadors del planter el dia que també s’estrenava a la banqueta Xavi Hernández. El jugador del Juvenil A, de 17 anys, ha jugat els primers 45 minuts, abans de ser substituït a la mitja part per Ez Abde, que també va debutar ara fa tres setmanes.

Amb el ‘37’ a l’esquena, Ilias Akhomach ha pogut deixar alguns detalls de la seva qualitat durant la primera meitat. De fet, abans del primer minut s’ha endut la primera aparatosa falta a la màxima categoria. Ubicat a l’extrem dret, se les ha vist amb Adrià Pedrosa, a qui ha reptat sempre que ha pogut. Al minut 13 ha gaudit d’una bona ocasió, però la jugada ha acabat sent invalidada. 

Un debut el dia de l'estrena del tècnic

Amb el seu debut, Ilias Akhomach s'uneix a una reduïda llista de jugadors del planter que van debutar el mateix dia que el seu tècnic. En aquest segle li va passar el mateix al propi Ez Abde ara fa poques setmanes (Sergi Barjuan) i anteriorment també a Rafinha i Munir el 2014 (Luis Enrique).

Quarta competició aquesta temporada

L’estrena d’Ilias Akhomach amb el primer equip del FC Barcelona ha suposat també la seva participació en la quarta competició diferent aquest curs. Fins ara, ha tingut minuts a la Divisió d’Honor Juvenil i a la UEFA Youth League amb el Juvenil i a la Primera RFEF amb el Barça B. Des d’avui sap també el que és jugar a LaLiga, la màxima categoria estatal.

Ilias Akhomach destaca per la seva verticalitat i el seu atreviment i suma quatre gols aquesta temporada, dos amb el Juvenil A i dos amb el Barça B (van ser dos doblets). 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut