Memphis, guanyador del 'Goal Of The Month' del mes d'octubre
Ofert per

Memphis, guanyador del 'Goal Of The Month' del mes d'octubre

La rosca plena de potència teledirigida al fons de la xarxa de l'Alabès ha estat la diana més votada pels usuaris del web oficial del FC Barcelona

No era una decisió fàcil. Però els culers han votat i han decidit quin ha estat el 'Goal Of The Month' del mes d'octubre. El guardó se l'ha endut Memphis, gràcies a la seva diana contra l'Alabès. Una rosca des de la frontal de l'àrea que va reunir potència i qualitat a parts iguals. Un 1-0 davant el conjunt vitorià que es va colar per l'escaire del Camp Nou.

No és la primera vegada que l'holandès guanya aquest premi. Recordem que el barcelonista es va embutxacar el millor gol del mes d'agost. En aquella primera edició del curs, l'oranje ho va fer gràcies a la seva diana a San Mamés. 

Però, tornant els focus en l'edició d'aquest mes d'octubre, el màxim anotador blaugrana del curs s'ha imposat als gols d'Ansu Fati (vs València), d'Agüero (vs. Reial Madrid) i de Gerard Piqué (vs. Dinamo de Kíev). Unes accions anotadores també de bella factura. 

Cal recordar que el 'Goal of the Month' és una iniciativa per buscar el millor gol anotat. Cada mes, els fans voten pel seu preferit i poden guanyar una samarreta signada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut