Ansu Fati, amb una lesió muscular al bíceps femoral de la cuixa esquerra
Ofert per

Els serveis mèdics han confirmat la lesió del davanter, que ha hagut de ser substituït durant el Celta - Barça

Les proves realitzades aquesta nit al jugador del primer equip Ansu Fati han mostrat que té una lesió muscular al bíceps femoral de la cuixa esquerra. És baixa i l’evolució en marcarà la disponibilitat.

El davanter s'ha fet mal just abans del descans del Celta - Barça, concretament al minut 44, i no ha pogut continuar sobre la gespa de Balaídos. Precisament, Ansu havia estat l'autor del 0-1 al minut 5, el seu quart gol de la temporada en els 8 partits que ha disputat.

Eric té una sobrecàrrega al bessó

Per la seva part, el jugador del primer equip Eric Garcia té una sobrecàrrega al bessó de la cama dreta i, per tant, no s'incorporarà a la selecció espanyola absoluta. Eric, que aquesta temporada ha disputat un total de 13 partits amb el primer equip, va ser substituït al descans del partit de Balaídos.

Nico, amb una sobrecàrrega a l’adductor

Les proves també han determinat que el jugador Nico González té una sobrecàrrega a l’adductor de la cuixa esquerra i, per tant, tampoc s’incorporarà a la selecció espanyola sub-21.

El futbolista va haver de ser substituït al minut 57, després d'una gran primera meitat. Amb 19 anys, aquesta temporada, Nico suma 11 partits amb el primer equip (9 a la Lliga i 2 a la Champions) i, amb el seu talent, s'està guanyant un lloc important a l'equip.