PRÈVIA | Celta de Vigo - FC Barcelona: Cal fer-se forts com a visitants

PRÈVIA | Celta de Vigo - FC Barcelona: Cal fer-se forts com a visitants

Després de sumar la primera victòria lluny del Camp Nou, els barcelonistes volen donar continuïtat a la ratxa a Balaídos, on el curs passat van trencar una dinàmica negativa

Cal començar a encadenar victòries com a visitants. Després d'embutxacar-se un triomf transcendental a Kíev, el FC Barcelona es desplaça a Vigo per a jugar la jornada 13 de la Lliga. Una prova de foc a Balaídos (dissabte 6, 16.15 hores). Un estadi que el curs 2020/21 va veure com es trencava una dinàmica desfavorable per als culers. 

I és que amb el triomf de la passada campanya, el Barça va posar fi a una ratxa de cinc partits sense guanyar a domicili el Celta de Vigo a la Liga. En conseqüència, els de Sergi Barjuan tenen com a objectiu repetir la victòria per fer-se forts com a visitants. 

El rival 

Entrenador: Eduardo Coudet. Com a tècnic celeste el seu balanç davant els blaugranes és impecable. Perquè registra un 100% de victòries. Si bé és cert que només s'ha enfrontat una vegada a l'elenc barcelonista. Va ser el curs passat al Camp Nou, d'on es va endur els tres punts (1-2).   

El golejador: Santi Mina, amb quatre dianes encapçala aquesta llista. On també sobresurt l'aportació del sempre perillós Iago Aspas, amb tres gols. El de Moaña és un autèntic corcó per a la defensa blaugrana, ja que ha participat en 10 gols en 13 partits davant el Barça a la Lliga; en aquesta estadística destaca que ha marcat en cinc dels seus sis partits lliguers davant els blaugranes a Balaídos. 

Classificació: Els celtistas ocupen la 15a plaça, a dues unitats del descens. Un empat, una derrota i una victòria és el seu balanç en els tres darrers partits.  

Posar fil a l'agulla a la victòria a domicili

Aquest curs 2021/22, el Barça malda per endur-se els triomfs dels estadis rivals. 

  • La recent victòria contra el Dinamo de Kíev en Champions (0-1) va suposar la primera a domicili aquest curs. Perquè els barcelonistes havien registrat dos empats i tres derrotes. 

  • El triomf barcelonista en la darrera visita lliguera a Balaídos (0-3), va aturar una dinàmica negativa per al Barça. Un elenc que, prèviament, havia encadenat una successió de cinc partits sense guanyar en l'estadi de Vigo. Un territori amarg, ja que és el camp on més derrotes ha patit com a visitant des del curs 2015/16. 

Però, a més, els blaugranes enllacen tres partits lliguers sense sumar els tres punts. Dues derrotes i un empat que posen en alerta la necessitat de sumar de tres en tres per aproximar-se a les posicions capdavanteres. La paraula victòria es repeteix i repeteix en la ment dels blaugranes. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut