El 23 de novembre, una nova final per ser a vuitens

El 23 de novembre, una nova final per ser a vuitens

L’equip blaugrana ocupa ara la segona plaça de grup i podria segellar l'accés als vuitens si guanya el Benfica al Camp Nou

Nit rodona del FC Barcelona a la Champions. El triomf culer a Kíev (0-1), combinat amb la victòria del Bayern Munic sobre el Benfica (5-2), deixa el conjunt blaugrana amb 6 punts en la segona posició del grup E. El Bayern Munic ja està matemàticament classificat havent-ne sumat els 12 que s’han jugat, mentre que el Benfica, el gran rival dels culers per accedir als vuitens en suma 4. El Dinamo Kíev tanca el grup amb 1 punt.

El 23 de novembre, el dia clau

D’aquesta manera, Barça i Benfica lluitaran en les dues últimes jornades per assegurar la segona plaça del grup. I tot apunta que la cita del Camp Nou del proper 23 de novembre serà determinant. Si el Barça guanya el Benfica aquell dia, serà matemàticament equip de vuitens de final. 

En canvi, un empat faria que la distància seguís igual, però amb el Barça havent de jugar a Munic el darrer partit de la  fase de grups i el Benfica rebent el Dinamo Kíev. Òbviament, una victòria portuguesa al Camp Nou deixaria els culers pràcticament fora de la Lliga de Campions.

De menys a més

Cal recordar que el FC Barcelona va arrencar la fase de grups amb dues derrotes contra el Bayern (0-3) i el Benfica (3-0), però que ara ha encadenat dues victòries contra el Dinamo Kíev. Només un 8% dels equips que van caure en les dues primeres jornades de Champions van acabar assolint el bitllet per als vuitens. El Barça es troba a només un pas d’engreixar aquesta estadística. Decidirà el Camp Nou.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut