Cinc coses que cal saber del Barça – Alabès

Cinc coses que cal saber del Barça – Alabès

Aprofitem per repassar les diverses curiositats al voltant del partit de Lliga del Camp Nou d'aquest dissabte

La Lliga no s’atura i els culers reben la visita dels vitorians en el que serà el tercer partit en menys d’una setmana. Aquest dissabte (21.00 hores) tindrà lloc el Barça-Alabès al Camp Nou, partit corresponent a la 12a jornada del campionat de Lliga, i aprofitem per repassar algunes dades i curiositats relacionades amb el partit:

Duel nord-americà

Al Barça - Alabès tindrà lloc un duel molt particular: i és que dos jugadors estatunidencs s'enfrontaran cara a cara a la Lliga, un fet que no acostuma a ser gens habitual. El lateral blaugrana, Serginho Dest, i el central dels vitorians, Matt Miazga, són companys de selecció amb els Estats Units, i aquest dissabte s'enfrontaran al Camp Nou. Recentment, al Barça-València, Dest també es va enfrontar a un company de selecció com és Yunus Musah.

Retrobaments d'excompanys per al Kun

A més, també hi ha més jugadors que es coneixen que s'enfrontaran dissabte. És el cas de Sergio Agüero, que es veurà les cares amb dos jugadors que van passar pel Manchester City durant la seva etapa com a citizen: Manu Garcia i John Guidetti.

El debut de Barjuán

També serà el primer partit de Sergi Barjuán com a tècnic interí del primer equip. L'actual entrenador del Barça B, es farà càrrec de manera provisional de la direcció tècnica de la primera plantilla, i viurà el seu primer partit a la banqueta del Camp Nou, estadi on va jugar durant nou temporades (1993-2002), en les quals va disputar 460 partits i va marcar 14 gols, assolint 9 títols.

L'última visita de l'Alabès, amb golejada

Cal recordar que el darrer cop que el conjunt basc va visitar el Camp Nou va ser el curs passat, on els blaugrana van vèncer de manera contundent amb un 5-1, gràcies als doblets de Trincao i Leo Messi i el gol de Junior Firpo, mentre que la diana visitant va ser obra de Luis Rioja. Aprofitem per repassar els highlights d'aquell partit:

Els precedents, favorables

El Barça s'ha imposat en vuit dels seus últims nou enfrontaments amb l'Alabès a LaLiga, només empatant 1-1 en la visita a Vitòria la temporada passada. A més, el conjunt basc només ha deixat la porteria a zero en un dels seus 16 partits com a visitant davant el FC Barcelona a la Lliga (53 gols encaixats en total).

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut