El Camp Nou respon

El Camp Nou respon

86.422 espectadors han omplert el Camp Nou durant el primer Clàssic amb públic després de la pandèmia

Durant els últims dies, el FC Barcelona havia fet una crida als socis i a les sòcies: calia omplir el Camp Nou contra el Reial Madrid. I els culers no han fallat a la cita, que han decorat les grades de l’Estadi per crear un gran ambient. Hi han estat presents 86.422 espectadors, xifra rècord després de la pandèmia. El primer Clàssic amb públic així ho mereixia.

De fet, l’últim partit en què hi va haver més assistència data de fa pràcticament dos anys, quan el Barça va rebre el Reial Madrid, també a la Lliga, el 18 de desembre del 2019. Llavors, 93.426 persones van ser presents al Camp Nou, en un Clàssic que va acabar 0-0.

Un Clàssic com els de sempre

El retorn del públic també ha fet retornar una tradició ja habitual cada cop que el Camp Nou es vesteix de gala per gaudir d’un gran partit: els mosaics. Aquest cop, 86.422 persones han participat en crear un ambient molt blaugrana, amb les paraules ‘Som-hi, Culers’ als gols i una lona en què s’hi podia llegir ‘Barça, ara i sempre’. 

 

Ha estat un retorn a la normalitat, amb imatges que no es veien des d'abans d'una pandèmia que, durant tants i tants mesos, ha separat l’afició de l’equip. Aquesta temporada, amb el retorn del públic a les grades dels estadis, l'afició del Camp Nou sempre ha recolzat els de Koeman.

Aquest diumenge, malgrat la derrota, encara s’ha notat més, i tant el tècnic com els jugadors del primer equip han volgut agrair el suport rebut per part de tots i totes les culers, que han continuat animant fins al final. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut