Ansu Fati: “Triomfar al Barça sempre ha estat el meu somni”

Ansu Fati: “Triomfar al Barça sempre ha estat el meu somni”

El ’10’ culer ha assegurat ser “un somni estar on han jugat grans jugadors i tan de bo pugui tenir la seva gran carrera”

“La meva primera opció sempre ha estat quedar-me al Barça. Estic molt feliç que el Club hagi confiat en mi. Vull triomfar aquí”, ha expressat un Ansu feliç per la seva renovació fins al 2027. I ho ha fet a la roda de premsa celebrada a l’Auditori.


Acompanyat de la seva família Ansu Fati ha deixat palesa la seva voluntat de jugar molts anys al Barça, mentre que el president del Club Joan Laporta ha destacat “la importància de l’acte d’avui és molt gran per al present i el futur de l’entitat, estem molt contents”. A banda del jugador i del vicepresident esportiu Rafa Yuste i el director de Futbol Mateu Alemany també han respos les preguntes dels mitjans de comunicació.

Preguntat pel dorsal ‘10’ que llueix des d’aquest curs, Ansu Fati s’ha mostrat molt tranquil: “Estic molt agraït als capitans per oferir-me’l. Jo estava disposat, però no sento cap pressió perquè sé el que puc fer i sempre dono el màxim de mi, si bé és impossible igualar el que ha fet Leo Messi”. Ansu Fati ha explicat sentir bones sensacions de la seva darrera lesió: “La lesió al genoll ja està oblidada i ara només haig de seguir agafant ritme, no tinc cap molestia i espero que segueixi així”.


Ansu Fati també s’ha pronunciat sobre els aspectes a millorar: “Em queda molt marge de millora i em toca escoltar a la gent que em vol ajudar i que m’envolta. Això només passa pel treball diari”. Finalment, Ansu Fati també s’ha referit al Clàssic i a les opcions de l’equip aquest curs: “Veig a l’equip molt preparat per al partit del diumenge. Lluitarem per tots els títols”. “L’afició culer és la nostra motivació per jugar, que el Camp Nou estigui ple és un extra de motivació”, ha afegit el davanter blaugrana. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut