Agüero:

Agüero: "Hem de guanyar sí o sí i arribem amb confiança"

El davanter blaugrana, que va tenir contra el València els seus primers minuts com a blaugrana després de la lesió, ha parlat en la prèvia del Barça - Dinamo de Kíev

Arriba al Camp Nou un partit molt important. Potser el que més d'aquest mes d'octubre. Perquè els de Ronald Koeman reben la visita del Dinamo de Kíev (18.45 hores) amb l'únic objectiu de guanyar per seguir mantenint intactes les opcions de classificació, ja que l'empat o la derrota dificultaria el repte. La plantilla ho sap, i així ho ha confirmat Sergio 'Kun' Agüero: "Clarament hem de guanyar sí o sí. Si no guanyem, estem gairebé fora. Però arribem amb confiança, després del partit de diumenge, i amb l'ajuda de la nostra gent intentarem sumar els tres punts que necessitem".

Així doncs, Agüero es troba davant la possibilitat de poder tenir els seus primers minuts a la Champions, després de debutar amb el Barça durant el partit contra el València, ja superada la seva lesió.

 

L'argentí s'ha mostrat "content per tornar a jugar" i ha comentat que "em vaig sentir bé l'altre dia i va ser una bonica nit, sobretot perquè es va guanyar".

A més, el Kun Agüero ha fet les següents declaracions destacades sobre la rebuda del Camp Nou, el seu estat de forma o el talent d'Ansu Fati:

La rebuda del Camp Nou

"Sempre em va tocar veure el Barça des de l'altre costat. L'Estadi imposa molt. Ara que estic en aquesta banda ho estic gaudint. Contra el València l'únic que pensava era que l'equip guanyés. No m'esperava l'afecte i la rebuda de l'afició. Ara els hi he de tornar".

El seu estat de forma

"Intento entrenar bé, i després la resta és decisió del tècnic. El lloc es guanya fent-ho bé".

"El gol vindrà sol. Quan un pensa en això, més costarà. El més important és guanyar".

"Mai vaig tenir una xifra de gols marcada, sinó que busco acabar la temporada de la millor manera. Així que el meu objectiu és estar bé, poder participar en molts partits i, finalment, poder guanyar algun títol".

La seva opinió sobre Ansu

"El '10' a Ansu li queda bé. Estic molt content perquè va tornar amb moltes ganes i té un talent que cal aprofitar. Hem d'agrair que estigui amb nosaltres. És un talent que no surt sovint".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut