FC Barcelona - València: Remuntada al Camp Nou (3-1)

FC Barcelona - València: Remuntada al Camp Nou (3-1)

Els gols d’Ansu Fati, Memphis (pen) i Coutinho capgiren la diana inicial de Gayà en un Estadi amb més de 47.000 espectadors

Victòria i tres punts clau per al FC Barcelona. El conjunt de Ronald Koeman ha capgirat la diana inicial de Gayà i s’ha endut un triomf necessari després d’haver perdut els dos últims compromisos (Benfica i Atlètic de Madrid) i després de 15 dies sense futbol pels compromisos de seleccions. Ansu Fati, Memphis (pen) i Coutinho han estat els golejadors d’un Barça en què també ha debutat el ‘Kun’ Agüero. L’altre gran protagonista ha estat el públic, en el primer partit sense límit d’aforament des de l’esclat de la pandèmia.


Gol matiner de Gayà

El duel al Camp Nou ha arrencat amb gol visitant. Gayà ha connectat un míssil des de molt lluny que ha sorprès Ter Stegen després d’un llançament de córner dels valencians. Tornava a arrencar amb desavantatge el Barça, que venia de caure contra el Benfica i l’Atlètic de Madrid abans de l’aturada de Lliga.

Resposta d’Ansu Fati

Perdia el Barça però les sensacions no eren pas dolentes. L’equip combinava bé i el premi de l’empat no ha trigat en arribar. Abans del quart d’hora Memphis s’ha associat amb Ansu Fati, que ha signat un gol sensacional amb un xut des de la frontal imparable per a l’exblaugrana Cillessen. Cridava com feia temps que no passava el Camp Nou, que ha comptat amb més de 47.000 espectadors per primera vegada en dos anys.

Abans de la mitja part es culminaria la remuntada culer. Una gran acció col·lectiva del FC Barcelona ha acabat amb un penal de Gayà sobre Ansu Fati -molt protestat pels valencians- que ha transformat en gol Memphis Depay amb un xut sec. Cillessen ha fet l’estàtua. 

Coutinho signa la sentència

A l’inici de la segona meitat el València ha buscat l’empat de forma insistent. Però és llavors quan ha aparegut Ter Stegen, decisiu en una rematada a boca de canó de Guedes. Minuts més tard, Ansu Fati deixava el seu lloc al camp a Coutinho. Cal recordar que era la primera titularitat d’Ansu Fati en 11 mesos.

Coutinho, precisament, ha estat l’autor del gol de la sentència. El brasiler ha rematat a gol una centrada de Dest, que ha exercit amb nota d’extrem dret, en una posició nova del nord-americà. D’aquesta manera el Barça s’assegurava els tres punts en una setmana amb triple partit a casa: ara esperen el Dinamo de Kíev i el Reial Madrid.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut