De Jong, 100 partits com a blaugrana

De Jong, 100 partits com a blaugrana

El migcampista holandès ha arribat a aquesta xifra amb el partit davant el Benfica després de poc més de dues temporades com a culer

Frenkie De Jong ja suma 100 partits com a barcelonista. En la que és la seva tercera temporada al Club, el migcampista holandès ha assolit el centenar de partit amb la samarreta blaugrana, una gran fita tenint en compte que va debutar fa poc més de dos anys. Aquest dimecres, a la Champions i contra el Benfica, De Jong arriba a aquesta gran xifra.

Durant aquest temps, el ‘21’ culer s’ha convertit en un jugador clau per a l’equip, sent titular pràcticament indiscutible amb tots els tècnics que ha tingut: primer amb Ernesto Valverde, posteriorment amb Quique Setién i finalment amb el seu compatriota Ronald Koeman.

Migcampista total

D’aquests 100 partits, n’ha guanyat 60, ha empatat 19 i només ha perdut 21. A més, ha anotat un total de 9 gols i ha repartit 12 assistències. D’aquest 100, ha estat titular en 90, sent només suplent a 9 partits, demostrant que és un jugador clau als sistemes culers. A més, ha generat 103 ocasions, ha rematat un total de 36 vegades a porteria i té un percentatge d’encert en la passada del 91’9%.

Pel que fa a les competicions, el centenar de partits es desglossen de la següent manera: 71 partits a la Lliga, 18 a la Champions, 8 a la Copa del Rei i tres a la Supercopa d’Espanya.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut