Ronald Araujo:

Ronald Araujo: "El Barça aspira a tot"

El defensa uruguaià ha comparegut en la prèvia del Benfica - Barça de Champions

Aquest dimecres, a l'Estádio da Luz de Lisboa, el FC Barcelona afronta un partit important contra el Benfica. És la segona jornada de la fase de grups de la Champions, però els de Ronald Koeman viatgen amb l'únic objectiu d'aconseguir els tres primers punts en la competició europea.

"Demà serà un bonic partit contra el Benfica i espero que donem el millor de nosaltres", ha comentat Ronald Araujo, un dels protagonistes en la prèvia del Benfica - Barça. El defensa uruguaià, a més, ha reconegut que "és un partit important contra un gran rival", però que "anem a guanyar". "Estem bé, venim d'un gran partit, i aquest és el camí a seguir. Hem d'anar a buscar els tres punts", ha afegit.

Precisament el partit contra el Llevant ha estat un dels enfrontaments que s'han repassat en la roda de premsa: "Sumar a la Lliga és molt important. Vam fer un gran partit i això també va ser clau. Ara ve una setmaneta de grans duels, com el del Benfica i l'Atlètic de Madrid. I això ens dóna més moral. Tenim un gran equip, amb bons jugadors, i hem d'anar a per totes".

En aquesta mateixa línia, doncs, Araujo ho té clar: "El Barça aspira a tot i hem de lluitar pel més gran. No podem anar a veure el què passa. Hem d'anar a guanyar i competir amb els més grans".

A més, Araujo ha parlat del seu estat de forma i de la imatge icònica del partit contra el Llevant, quan va aixecar Ansu Fati després de marcar el seu gol, el tercer del Barça:

El seu estat de forma

"Estic content pel meu inici de temporada. Em vaig estar preparant bé per evitar el tema de les lesions de la temporada passada. He treballat dur per ser aquí. Sé la responsabilitat que és estar en aquest club".

La celebració amb Ansu Fati

"Això de la celebració amb Ansu va sortir en el moment. Estic molt content amb el seu retorn. Sabem el què va passar, la paciència i el treball dur. Estic content perquè està feliç, però això només acaba de començar. Hem de tenir paciència".

"Amb Ansu tenim bona relació. Li vaig dir que fes el que sabia fer, un missatge d'ànims. Estic molt content perquè li van sortir les coses bé".

2021-09-26 BARCELONA-LEVANTE 67

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut