El Club presentarà recurs per la groga a Sergio

El Club presentarà recurs per la groga a Sergio

Per altra banda, l'entrenador Ronald Koeman ha estat sancionat amb dos partits i el jugador F. De Jong es perdrà el compromís contra el Llevant

El Comité de Competició ha donat a conèixer les sancions per l'entrenador blaugrana, Ronald Koeman, i pels jugadors Sergio i F. De Jong, que van ser amonestats durant el Cadis - Barça disputat aquest dijous.

El tècnic neerlandès, que va ser expulsat durant els últims minuts de partit després de dirigir-se al quart àrbitre, ha rebut una sanció de dos partits. Es pedrà, per tant, el duel del proper diumenge davant el Llevant (16.15 hores), mentre que els Serveis Jurídics del Club estudiaran el dilluns la possibilitat de recorrer a la sanció perquè Koeman pugui seure a la banqueta del Wanda Metropolitano.

Per la seva banda, F. De Jong es perdrà el partit del Llevant després de veure dues targetes grogues en cinc minuts, mentre que el Club presentarà un nou recurs per apel·lar a la sanció acumulada d'una targeta que va rebre Sergio Busquets, capità blaugrana. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut