Coutinho torna 259 dies després

Després de lesionar-se el passat 29 de desembre, el brasiler va tornar a tenir minuts davant el Bayern

Partit especial per a Philippe Coutinho. Malgrat el mal resultat davant el Bayern de Munic (0-3) en l'estrena blaugrana a la Champions, la part positiva va ser el retorn del brasiler gairebé nou mesos després de lesionar-se el menisc extern del genoll esquerre.

Després de 259 dies sense jugar, aquest dimarts Coutinho va tornar als terrenys de joc i ho va fer davant, precisament, el seu exequip. Cal recordar que el '14' culer es va lesionar el passat 29 de desembre del 2020 davant l'Eibar, en un partit de Lliga on els culers van empatar a un.

24 minuts per agafar ritme

Coutinho va entrar als 66 minuts de joc en el lloc de Luuk De Jong, disputant els darrers 24 minuts del partit. El brasiler va realitzar 12/12 passades bones, va completar un regat, va rematar dues vegades (una fora i l'altre contra la defensa), sent el culer que més xuts va realitzar, i també va rebre una falta.

A més, estadístiques a part, el '14' culer va deixar bones sensacions, donant dinamisme a l'atac barcelonista des de la banda esquerra.