Neuer: “Sense Messi el Barça és menys previsible”

Neuer: “Sense Messi el Barça és menys previsible”

El porter afronta amb il·lusió l’estrena a la Champions i no veu comparable el duel d’aquest dimarts amb el de Lisboa fa dos anys

Grans noms per a la prèvia d’un gran partit. Com al FC Barcelona, a Munic han comparegut en roda de premsa el tècnic Julian Nagelsmann i el capità Manuel Neuer. Tots dos han coincidit en què serà “estrany” no tenir Leo Messi al davant però, lluny de ser optimistes, s’han mostrat cautelosos amb un Barça “diferent”.

Per a Manuel Neuer, un Barça sense Messi “és menys previsible perquè la responsabilitat està més repartida”. En aquest sentit, ha reiterat que el Barça segueix tenint grans jugadors i no ha volgut etiquetar el Barça actual com un equip més dèbil que el de fa uns mesos.

Preguntat pel 2-8 de Lisboa de fa dues temporades, Neuer creu que hi ha pocs paral·lelismes: “Partits com aquell no s’obliden però el seu equip ha canviat completament. Tenen un equip molt nou, com nosaltres, i no podem viatjar tranquils ni pensar que tot anirà bé arran d’aquell 2-8. Aquell partit era com una final, ara jugarem dos partits corresponents a la fase de grups”.

Ja no hi és Messi però el Barça té futbolistes com Frenkie De Jong o Pedri, que són molt joves i tenen un gran talent

Julian Nagelsmann

L’entrenador, Julian Nagelsmann, s’ha expressat en termes semblants: “Si el Barça és més fort o més dèbil? Jo diria que és un equip diferent. Ja no tenen l’extravagància de Messi, que podia fer coses extraordinàries en qualsevol moment, però tenen jugadors que potser estaven un pèl a la seva ombra. Poso d’exemple futbolistes com De Jong o Pedri, que són molt joves i tenen un gran talent. Però no diria que el Barça ha empitjorat”.

Ha continuat així: “Sense Messi el Barça juga diferent. Messi sempre estava en contacte amb la pilota i tot passava per ell i ara la responsabilitat es reparteix entre tots”. També ha dedicat elogis a Memphis i ha explicat que amb l’arribada de Luuk de Jong el Barça “podria tenir una nova estructura”.

Tant Neuer com Nagelsmann s’han alegrat d’un partit amb públic i afrontem amb ganes el repte del Camp Nou. Nagelsmann ha resumit les seves sensacions amb precisió: “Serà un gran partit en un gran estadi en una gran ciutat”. Ja queda menys.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut