Kun Agüero:

Kun Agüero: "Vull deixar empremta aquí"

El davanter argentí, que ha repassat l'actualitat blaugrana en una entrevista a RAC1 i a El Periódico, assegura que "la relació amb Ronald Koeman és molt bona perquè sempre diu el que pensa i això ajuda molt al jugador"

El Kun Agüero ha repassat l'actualitat blaugrana en una entrevista al programa Tu Diras de RAC1 i a El Periódico. El davanter argentí, que actualment es troba recuperant-se de la seva lesió, ha assegurat que "al Barça s'ha de lluitar per tots els títols. En algunes competicions com la Champions potser no som favorits, però ens rivals ens tenen respecte i podem arribar a fer les coses bé". A continuació repassem el més destacat.

L'arribada al Barça

"Tornaria a fitxar pel Barça. Quan va sorgir la possibilitat vaig dir que sense cap mena de dubte volia venir". 

"Quan vam començar a parlar amb el Barça ja sabíem que el Club no estava bé econòmicament, però li vaig comentar al meu agent que volia jugar aquí i que els diners no eren cap problema".

La recuperació de la lesió

"És una lesió dolorosa i està prop del soli i cal tenir-li respecte al soli, sembla que estas bé i et pot molestar de nou. Millor complir les setmanes que toquen i, a partir d'aquí, veure com va. La darrera ressonància va sortir bastant bé". 

"Quan em recuperi segurament començaré des de la banqueta, però ningú és indiscutible i intentaré entrar. Si vols ser titular has d'estar bé, que el tècnic et vegi bé i ajudar a l'equip".

"Estic ansiós per jugar ja. Jugar al Camp Nou és com fer-ho a La Paz; no veus la pilota i t'ofegues".

mini_EntrenamentJugadorsLesionats02092021_pic_2021-09-02entreno45

La relació amb Ronald Koeman

"La relació és molt bona, des que vaig arribar em va trucar, abans de la Copa Amèrica. Es nota que és un entrenador molt directe i això també ens tranquilitza als jugadors perquè no és fàcil ser entrenador i ell fa que ho sigui. Al ser directe i dir-te el que pensa, per a un jugador és preferible que et digui les coses com són enlloc de quedar-se callat". 

La Champions

"Al Barça hem de lluitar per tots els títols. A la Champions no crec que siguem favorits, però els rivals ens tenen respecte. Molta gent no espera una gran actuació nostra en aquesta competició, però a tots ells els hi diria que ens tinguin en compte".

mini_EntrenamentenSolitari30072021_pic_dsc_5374

Un objectiu clar

"No em marco xifres de gols, però sí que vull guanyar títols. És l'únic que m'interessa. Al final si marco 15 o 30 gols no és tan important que si conquerim un títol. Perquè això sí que és rellevant per a tothom".

"Vull deixar empremta aquí... i ho faré".

La plantilla i l'adéu de Leo Messi

"Els jugadors que han marxat són importants, però el Barça té jugadors de sobre per poder tapar-ho".

"No és veritat que tingui una clàusula per marxar si no hi havia el Leo a l'equip ni me'n vaig voler anar. El que va passar és que em vaig lesionar al bessó abans del Trofeu Joan Gamper i a més va ser quan va sortir el rumor que jo marxaria tres dies després que s'anunciés que Leo marxava".

"Quan vaig arribar Messi ja no hi era, però jo tenia clar que volia venir al Barça. És el millor club del món".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut