Les dades del Barça-Bayern de Munic

Les dades del Barça-Bayern de Munic

Repassem els registres que cal saber abans de l'estrena dels de Ronald Koeman a la Lliga de Campions 2021/22

El proper partit dels de Ronald Koeman serà el Barça-Bayern del proper dimarts 14 de setembre, en el que serà l'estrena culer a la Lliga de Campions 2021/22. Un duel entre dos grans del futbol europeu. Però abans d'aquest partit repassem cinc dates que cal saber d'aquest partit corresponent a la jornada 1 de la fase de grups.

Bons registres en l'estrena

El Barça no cau en el primer partit de la Lliga de Campions des de la temporada 1997/98, amb Louis van Gaal com a tècnic. Des de llavors els culers sumen són 22 partits sense conèixer la derrota. Si ho analitzem 17 victòries i cinc empats són els registres culers en l'estrena europea. 

Més de 20 mesos després 

El Barça-Bayern també serà un partit especial perquè serà el primer duel dels de Ronald Koeman amb públic al Camp Nou des del 27 de novembre del 2019. En aquell dia es va disputar un Barça-Borussia Dortmund de la jornada 5 de la fase de grups i que va acabar amb triomf blaugrana per 3-1. Aquest dimarts, gairebé 22 mesos l'afició culer podrà gaudir d'un partit de la màxima competició europea. Els 31.213 abonats que van fer la petició d'entrada podran viure el partit.

Memphis no falla a la cita amb el gol

El davanter blaugrana Memphis Depay ha participat en 11 gols en 14 partits com a titular a la fase de grups de la Lliga de Campions, set gols i quatre assistències. A més, el davanter neerlandès ha vist porteria en els darrers cinc partits de la fase de grups, amb l'Olympique de Lió el curs 2019/20. 

mini_Getafe29082021-VictorSalgado_pic_2021-08-29_fcbvsgetafe_20

El possible debut

El dimecres al Camp Nou es poden viure diversos debuts. I és que podria ser el primer partit oficial de Luuk de Jong amb el FC Barcelona. A més, la resta d'incorporacions d'aquest estiu podrien disputar el seu primer partit a la Lliga de Campions com a culers. 

El balanç contra el Bayern de Munic

Barça i Bayern s'han enfrontat en 11 ocasions fins al moment. El balanç no és gaire favorable als de Ronald Koeman, ja que tan sols s'ha imposat en dues ocasions, en altres dues el partit ha acabat amb empat i en set més el Bayern de Munic s'ha imposat.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut