El CSD ajorna el Sevilla - Barça

El CSD ajorna el Sevilla - Barça

Concedeix la cautelar sol·licitada per LaLiga i ajorna el duel del Pizjuán, previst per aquest dissabte dia 11 a les 21 hores

El Consejo Superior de Deportes ha fallat a favor de la cautelar sol·licitada per LaLiga i ajorna el Sevilla – Barça d’aquest dissabte 11 de setembre. El partit, que estava previst que comencés a les 21 hores al Sánchez Pizjuán, de moment no té dia i hora confirmada. 

El recurs davant el CSD es va fer després que el Comitè de Competició de la RFEF s'oposés a la demanda de LaLiga d'ajornar el Sevilla - Barça i el Vila-real - Alabès.

Cal recordar que el passat 29 d’agost LaLiga, a través d'un comunicat, va informar que havia enviat una sol·licitud al Comitè de Competició de la RFEF per demanar "l'ajornament" d'aquests dos partits de la jornada 4, a més d'un seguit de canvis d'horaris.

Després de la negativa del TAS a les cautelars que va demanar LaLiga contra la mesura de la FIFA de perllongar el temps de cessió dels internacionals sud-americans, la decisió es va prendre, doncs, i segons el comunicat, “perquè hi haurà jugadors afectats que es reincorporaran amb els seus clubs al llarg de divendres, després d'haver jugat 3 partits, i molts d'ells juguen el dissabte o el diumenge, fet que fa evident que no estarien en disposició de poder competir en igualtat de condicions".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut