Mingueza:

Mingueza: "Tenir dorsal del primer equip és un somni fet realitat"

El defensa blaugrana valora molt positivament entrar a formar part del primer equip de forma oficial

Óscar Mingueza lluirà el dorsal '22' en la seva primera temporada com a jugador del primer equip. El defensa de Santa Perpètua de Mogoda es mostra “molt satisfet per fer realitat el somni que tenia des de petit de tenir dorsal del primer equip. Treballaré i donaré el màxim per l'equip, per tal que puguem guanyar tot el possible". “El recolzament de l'afició es nota i segur ens ajudarà a fer un bon any”, assegura Mingueza.


Cal recordar que el defensa blaugrana va disputar 39 partits sota les ordres de Ronald Koeman: 27 a la Lliga, 5 a la Copa, 5 a la Champions i els 2 de la Supercopa d'Espanya. Uns números que han servit al defensa culer per fer el salt al primer equip com a jugador de la plantilla de Koeman. 

A més, aquest estiu ha debutat amb la selecció espanyola absoluta i ha disputat els Jocs Olímpics de Tòquio on va obtenir la medalla de plata juntament amb Pedri i Eric Garcia. 


El dorsal ‘22’

Óscar Mingueza agafarà el relleu en el dorsal ‘22’ que ha lluit Ansu Fati el darrer curs i Emerson Royal a l’inici del 2021/22. Si mirem més enrere aquest va ser el dorsal de jugadors com Arturo Vidal, Dani Alves, Éric Abidal o Saviola entre d’altres. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut