Acord amb l’Atlètic de Madrid per a la cessió d'Antoine Griezmann

Acord amb l’Atlètic de Madrid per a la cessió d'Antoine Griezmann

El conjunt madrileny es fa càrrec de la fitxa del jugador i té una opció de compra obligatòria

El FC Barcelona i l’Atlètic de Madrid han arribat a un acord per a la cessió d’Antoine Griezmann per a una temporada més una altra opcional. El conjunt madrileny es fa càrrec de la fitxa del jugador i té una opció de compra obligatòria.

El FC Barcelona expressa públicament el seu agraïment a Antoine Griezmann pel seu compromís i la seva dedicació i li desitja molta sort i èxits en el futur.

102 partits i 35 gols

Antoine Griezmann va arribar al Barça l’estiu del 2019 procedent de l’Atlètic de Madrid. Com a blaugrana, el jugador francès ha disputat 102 partits: 74 a la Lliga, 16 a la Champions League, 9 a la Copa i 3 a la Supercopa. De fet, en la primera jornada de Lliga d'aquesta temporada contra la Reial Societat, el francès va jugar el seu partit número 100.

D’aquests 102 partits com a culer n’ha disputat 89 com a titular. 


 
Griezmann, autor de 35 gols i 16 assistències amb el Barça, ha conquerit una Copa del Rei en les dues temporades que ha estat a Barcelona.

El francès, amb les seves dianes, s’ha convertit en el segon màxim golejador francès de la historia del Barça per darrere de Thierry Henry (49).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut