Memphis, a ritme de récord

Memphis, a ritme de récord

El nou fitxatge segueix meravellant a l’afició culer i ha tornat a veure porteria davant el Getafe, sumant dos gols i una assistència en les seves primeres tres jornades a la Lliga

Memphis ha caigut de peu al Camp Nou. Després de quallar una magnífica pretemporada, en la que va ser protagonista, el nou ídol de l’afició blaugrana segueix a ritme de récord i avui ha sumat un nou gol en la victòria del Barça davant el Getafe (2-1).

Després de debutar en competició oficial al Camp Nou davant la Reial Societat amb una assistència i aconseguir el seu primer gol a la Lliga en un partit complicat al Nuevo San Mamés contra l’Athletic, Memphis ha aconseguit un nou gol davant el Getafe i suma estadístiques inèdites des de fa una dècada.

Amb aquests dos gols i una assistència en els tres primers compromisos a la Lliga, Memphis s’ha convertit en el primer jugador blaugrana que aconsegueix participar en tres gols en les seves tres primeres jornades des de 2011. El precedent més proper és el de Cesc Fàbregas, que en el seu retorn al Barça va aconseguir tres gols i quatre asistències en els seus tres primers partits a la màxima competició nacional.

Connexió holandesa

El segon gol blaugrana, convertit per Memphis i assistit per Frenkie De Jong, ha estat 100% holandès. Aquesta circumstància no es veia en un partit de lliga des del març de 2009, quan Huntelaar i Robben van ser els protagonistes d’una anotació del Reial Madrid. En el FC Barcelona, per trobar un precedent amb aquestes característiques ens hem de remuntar fins al gener de 2004, quan Gio Van Bronckhorst va assistir a Kluivert en partit de Lliga.

Sergi Roberto no perd el temps

De la mateixa manera que Memphis, Sergi Roberto ja ha participat en tres anotacions en la present temporada: dos gols i una assistència, igual que l'holandès. El d'avui, 99 segons després del xiulet inicial, és el gol més matiner que ha aconseguit el FC Barcelona des que Koeman va arribar a la banqueta del Camp Nou.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut