Barça - Getafe: Triomf treballat abans de l'aturada (2-1)

Barça - Getafe: Triomf treballat abans de l'aturada (2-1)

El Barça de Koeman ha vençut al Getafe al Camp Nou per 2 gols a 1 gràcies als gols de Sergi Roberto i Memphis i suma set punts després de tres jornades a la Lliga

El FC Barcelona ha aconseguit el seu segon triomf a la Lliga després de vèncer al Getafe per 2 gols a 1 al Camp Nou. Sergi Roberto i Memphis han estat els autors dels gols blaugranes en una victòria que arriba just abans de l’aturada de seleccions.

Els 26.543 assistents han vibrat en un partit que ha comptat amb una primer temps boig però que ha tingut al Barça per davant en el marcador en gairebé tots els minuts de joc.

Inici trepidant

Ha tardat menys de dos minuts el Barça en prendre la davantera en la tercera jornada de la Lliga. Sergi Roberto, en la seva primera titularitat, ha arribat des de darrere per rematar de primeres una centrada de Jordi Alba des del carril esquerre i convertir d’aquesta manera el seu segon gol del curs.

Dominador i còmode sobre la gespa, el FC Barcelona ha controlat el joc des de la confiança del marcador i sense perdre de vista la porteria rival. Tot i així, els de Ronald Koeman no han pogut generar ocasions clares per a fer el segon i, en una jugada aïllada, una combinació d’ex blaugranes ha acabat per col·locar l’empat. Aleñà, en el minut 18, ha pogut connectar amb Sandro per a què aquest fulminés a Ter Stegen i empatés el matx.

Memphis al rescat

Amb el marcador igualat, el Getafe ha pres protagonisme i el Barça ja no s’ha sentit tan còmode en el terreny de joc. Quan el partit havia entrat en una nova fase i estava més obert, Memphis ha sortit al rescat i, amb una brillant jugada, ha tornat a donar avantatge al combinat de Ronald Koeman. 

La connexió holandesa ha estat responsable del segon gol blaugrana: una bona conducció de De Jong ha acabat amb la pilota als peus d’un Memphis que, després d’una bicicleta i un parell de retalls, ha posat la pilota al primer pal de la porteria rival, lluny de l’abast del porter Soria. Amb aquest gol, Memphis segueix engreixant els seus registres de récord en els seus primers dies al FC Barcelona.

Tres punts al sac

Després que els jugadors passessin pels vestidors, en els primers minuts de la segona meitat el Getafe ja ha avisat amb dues aproximacions a l’àrea de Ter Stegen. No ha canviat massa la dinàmica del partit, amb un Getafe centrat en anar a buscar l'empat i un Barça que s'ha defensat amb solvència i no ha patit massa.

El partit, travat, ha avançat sense gols i ha tingut un protagonista destacat a la recta final. Gavi, amb només 17 anys, ha saltat al Camp Nou per debutar de manera oficial com a jugador del FC Barcelona després de substituir a Sergi Roberto. D'aquesta manera, Gavi ha fet història convertint-se en el quart debutant més jove de la història del Club a la Lliga.

Set de nou

Amb aquest important triomf, l'equip de Ronald Koeman suma set punts de nou possibles després de les tres primeres jornades a la Lliga. Sumant dues victòries en dos partits a casa i un empat en el partit a domicili, els jugadors blaugranes han solventat amb un triomf la jornada prèvia a l'aturada de seleccions.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut