Memphis s'estrena com a golejador en partit oficial

Memphis s'estrena com a golejador en partit oficial

El flamant fitxatge blaugrana ha convertit un gol extraordinari per sumar un punt a San Mamés

Tots ho esperàvem i ja ha arribat el moment. Memphis Depay, fitxat aquest estiu procedent de l'Olympique de Lió, ha anotat el seu primer gol en partit oficial defensant la samarreta del FC Barcelona, després d'aconseguir l'empat en el partit entre Barça i Athletic Club al Nuevo San Mamés.

Tot i que ja havíem vist a Memphis celebrar gols vestit de blaugrana, aquesta ha estat la primera vegada que ha vist porteria en partit oficial. Abans, durant la pretemporada, l'holandès va anotar tres gols, incloent-ne un en la seva estrena davant el Nàstic.

Contra l'Athletic, Memphis ha rebut una bona passada de Sergi Roberto i ha posat direcció cap a la porteria, treient un xut excepcional que ha doblegat les mans del porter Agirrezabala, que res ha pogut fer per aturar la rematada de l'holandès.

Amb el gol a San Mamés i l'assistència a Piqué feta en el primer partit de la Lliga contra la Reial Societat, Memphis s'ha convertit en el primer jugador del FC Barcelona en participar en algun gol en els dos primers partits que disputa a la Lliga des del setembre de 2011, quan Cesc Fàbregas i Alexis Sánchez van aconseguir aquesta fita. 

En declaracions a Barça TV, la nova estrella blaugrana ha fet balanç del partit: "Estic satisfet, però encara em lamento de la segona ocasió que he fallat per no poder donar els tres punts. Tot l'equip ha d'estar més junt. Aquests partits m'ajuden a adaptar-me més a la Lliga".

Debut de Yusuf Demir

El de Memphis no ha estat l'únic nom protagonista que ens deixa el partit contra l'Athletic Club. Yusuf Demir, incorporat al Club aquest estiu i lluint el dorsal 27, ha debutat de manera oficial amb el FC Barcelona, després de completar tota la pretemporada amb el primer equip. 

L'austríac de 18 anys, arribat cedit en aquest mercat de fitxatges procedent del Rapid de Viena, ha saltat a la gespa del Nuevo San Mamés en el minut 61. Demir ha substituit a Martin Braithwaite per convertir-se en el segon austríac que juga en competició oficial amb el FC Barcelona, seguint l'estela de Hans Krankl.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut