Athletic Club - Barça: Primer desplaçament de la temporada

Athletic Club - Barça: Primer desplaçament de la temporada

El FC Barcelona visitarà l'Athletic Club a San Mamés per tractar d'aconseguir la segona victòria, després del triomf en la primera jornada de la Lliga

La temporada oficial ja està en marxa i el FC Barcelona afrontarà aquest dissabte a les 22.00 hores el segon compromís de la competició domèstica. Després de la victòria en el debut a la Lliga, els homes de Koeman viatjaran a Bilbao per buscar tres punts més en el que és el primer desplaçament de la temporada.

La jornada dos de la Lliga posarà cara a cara a dos dels únics equips que mai han perdut la categoria i sempre s'han mantingut a la Primera Divisió del futbol professional espanyol. En un escenari històricament complicat, el Barça buscarà una victòria que només ha aconseguit en 27 de les 90 visites que ha fet a San Mamés, tot i que des de l'estrena del nou estadi els blaugranes han sortit victoriosos en cinc ocasions després de nou intents.

Pel que fa als temps més recents, els últims precedents indiquen igualtat absoluta, amb una victòria per a cada equip i un empat. En el record més proper, el de la visita del Barça a la Catedral de la temporada passada, els culers van apuntar-se una gran victòria vencent per 2 a 3 en un partit trepidant que va tenir emoció fins l'últim minut de joc.

 

A San Mamés, els homes de Ronald Koeman buscaran seguir amb la bona dinàmica de l'inici de la Lliga, on es va aconseguir una victòria de prestigi davant la Reial Societat al Camp Nou. Amb un resultat de 4 a 2, Braithwaite, amb un doblet, Piqué, amb el primer gol de la temporada, i Memphis, amb un debut estelar, van ser els protagonistes del primer episodi del Barça en aquesta temporada. En el segon, de ben segur que els culers voldran repetir victòria i sumar sis punts després dels dos primers compromisos de la Lliga.


Per la seva banda, l'Athletic Club es va enfrontar a l'Elx i va empatar a zero en la jornada inaugural. El seu entrenador, Marcelino García Toral, mai ha aconseguit una victòria en Lliga davant el Barça després de 18 partits disputats, en els que ha acumulat un balanç de 6 empats i fins a 12 derrotes a mans dels blaugrana.

Per viatjar a Bilbao, Ronald Koeman ha repetit la mateixa convocatòria de 23 jugadors que va fer per enfrontar-se a la Reial Societat el cap de setmana anterior: Dest, Piqué, R. Araujo, Sergio, Riqui Puig, Griezmann, Memphis, Braithwaite, Neto, R. Manaj, Lenglet, Pedri, Jordi Alba, S. Roberto, F. De Jong, E. Royal, Eric, Iñaki Peña, Demir, Nico, Gavi, Balde i Arnau Tenas.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut