Piqué: “Som el Barça i haurem de guanyar des del dia u”

Piqué: “Som el Barça i haurem de guanyar des del dia u”

El '3' blaugrana ha concedit una entrevista al 'Good Morning America', de la cadena ABC, en la prèvia de l'inici de la Lliga i ha valorat molt positivament "ser els primers a jugar en obert pels Estats Units"

Gerard Piqué ha parlat en el programa Good Morning America, de la cadena ABC. En aquest magazín matinal líder de la televisió als Estats Units, el central ha comparegut per parlar de l'inici de la Lliga

Una competició que es podrà seguir en directe i en obert al país nord-americà per primera vegada gràcies a ABC. Canal que comparteix els drets de la Lliga amb ESPN, el canal especialitzat en esports.

Per a la primera jornada del torneig regular, el partit que es podrà seguir en obert serà el Barça - Reial Societat. Un fet històric amb el club blaugrana de protagonista, ja que es tracta del primer partit de la història de la Lliga que es fa en un canal de televisió en obert als Estats Units. "Significa molt i és molt important per a nosaltres jugar en directe i en obert pels Estats Units", ha expressat el blaugrana. El central també ha dit que "intentarem guanyar el primer partit contra la Reial Societat, i la Lliga". 

Gerard Piqué també ha tingut temps per explicar què suposa la marxa de Leo Messi. "És el millor jugador de la història del futbol, hem perdut molt amb la seva marxa", ha exterioritzat. Però el segon capità ha afegit que "ens haurem d'adaptar i jugar sense ell amb el màxim nivell que puguem oferir, començant contra la Reial Societat", ha recalcat Piqué. 

PIQUÉ ABC

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut