Les 5 dades que has de saber abans del FC Barcelona - Reial Societat

Les 5 dades que has de saber abans del FC Barcelona - Reial Societat

Coneix els detalls que envolten el debut de Lliga del FC Barcelona davant la Reial Societat

Torna la competició oficial i, amb ella, torna el públic al Camp Nou. El FC Barcelona comença una nova edició de LaLiga amb l'objectiu de recuperar el tron ​​i ho fa debutant davant la Reial Societat. Coneix les principals estadístiques que envolten el debut culer a la lliga.

526 dies després, tornem a l'estadi

El públic podrà tornar a accedir al Camp Nou 526 dies després. L'última vegada que l'estadi va comptar amb  la presència de la afició va ser el 7 de març de 2020, abans de la pandèmia, precisament contra la Reial Societat. Aquell dia, els blaugranes van vèncer per un gol a zero.

Més de 5 anys sense perdre davant la Reial Societat

El FC Barcelona no ha perdut en els seus últims 10 partits davant la Reial Societat en lliga, des d'una derrota per 1-0 al Reale Arena l'abril de 2016. Durant aquest període, els blaugranes han encadenat una magnífica ratxa de vuit victòries i 2 empats, sense conèixer la derrota en més de cinc anys.

Només una vegada en la seva història el Barça ha enllaçat 11 o més partits sense perdre davant els donostiarres en la competició: entre 1952 i 1960 es va arribar fins als 17 partits invictes, sumant 14 victòries i tres empats en aquells enfrontaments.

Debut a casa, victòria segura: l'única derrota data de 1939

Només en una ocasió en la seva història el FC Barcelona ha perdut en la seva estrena a la lliga quan ha disputat el primer partit com a local. L'única derrota data de 1939, quan els culers van caure per 0-1 davant l'Espanyol. A més, en les últimes nou ocasions que s'han donat aquestes circumstàncies, el FC Barcelona només ha conegut la victòria.

Davant la Reial Societat, 23 victòries seguides com a locals

El Barça encadena una magnífica ratxa jugant com a local davant la Reial Societat. Són ja 23 les victòries consecutives del quadre blaugrana, havent de viatjar enrere fins a 1995 per trobar l'última vegada que els realistes van aconseguir puntuar al Camp Nou.

A més, el Camp Nou és l'estadi on la Reial Societat ha encaixat més derrotes: 64, més que davant de qualsevol altre rival actuant com a visitant.

Gran victòria en l'últim precedent a la Lliga

L'última vegada que FC Barcelona i Reial Societat es van veure les cares en un enfrontament de lliga va acabar amb una gran victòria culer. Els homes de Ronald Koeman es van imposar al conjunt d'Imanol Alguacil en el Reale Arena per un contundent 1-6. Aquell dia, Leo Messi i Sergiño Dest van aconseguir dos doblets, mentre que Griezmann i Dembélé també van veure porteria.

A la primera volta, disputada al Camp Nou, el Barça també va aconseguir imposar-se per un resultat de 2 a 1.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut