El gol de Riqui Puig contra la Juventus, escollit el 'Millor gol de la pretemporada
Ofert per

El gol de Riqui Puig contra la Juventus, escollit el 'Millor gol de la pretemporada"

Els usuaris de tots els dominis del web oficial del FC Barcelona han triat aquest gol del Trofeu Joan Gamper

Acabada la pretemporada blaugrana, els votants de tots els dominis del web oficial del FC Barcelona han decidit quin ha estat el millor gol anotat per un jugador culer durant els partits amistosos davant del Nàstic, el Girona, l'Stuttgart, el RB Salzburg i la Juventus.

I el premi, per tant, és per al gol de bella factura que Riqui Puig va anotar en el temps de descompte del Trofeu Joan Gamper, que va significar el tercer del Barça davant la Juventus. El de Matadapera, que va entrar al minut 71 de partit substituint a Sergi Roberto i va esperar fins al 92' per deixar la seva empremta amb un gran gol: a la mitja volta, va barrejar potència i punteria per col·locar la pilota ajustada al pal dret de la porteria italiana, sense donar opció al porter rival.

Del total dels gols anotats, la diana convertida per Riqui Puig davant la Juventus ha superat en la final als altres tres opositors a "Goal of the Preseason": el gol de Rey Manaj contra el Nàstic, el de Memphis davant l'Stuttgart i el del propi jugador holandès davant de la Juventus.

 

Cal recordar que el 'Goal of the Month' és una iniciativa que va sorgir als inicis del 2020 i que consta en escollir el millor gol del mes entre quatre propostes finalistes. Repassa quins altres gols s'han endut el premi en altres ocasions:

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut