Torna el públic al Camp Nou

Torna el públic al Camp Nou

Aquest diumenge el públic tornarà al Camp Nou, gairebé un any i mig després del darrer partit amb presència d'espectadors a l'Estadi

Des del 7 de març del 2020 el públic no pot assistir al Camp Nou per presenciar els partits del FC Barcelona a causa de les limitacions sanitàries per la Covid-19. Però aquest diumenge 15 d’agost, un any i mig després, el Barça rebrà la visita de la Reial Societat (20.00 hores). I HO FARÀ AMB PÚBLIC. Així, tot i les limitacions imposades, el Barça-Reial Societat serà amb aficionats a les grades de l’Estadi.

 

15.280 abonats van demanar la seva entrada i tots tenen garantida la seva localitat. A més, aquest divendres dia 13, s'han posat a la venda les aproximadament 2.500 entrades restants per a socis no abonats i aficionats que vulguin assistir al partit fins a exhaurir les localitats.

Un precedent curiós

Precisament per trobar el darrer partit de Lliga del Barça amb públic cal remuntar-se al curs 2019/20, també en un Barça-Reial Societat, el mateix rival dels de Ronald Koeman aquest diumenge.

Un duel en el qual els culers s’imposaven per la mínima gràcies a una diana de penal de Leo Messi.

 

I no és la primera vegada que el conjunt txuriurdin és el primer rival del Barça a la Lliga, tot al contrari. Perquè fins a 13 ocasions s'han enfrontat els dos conjunts a la primera jornada de la competició domèstica.

Una estrena que s'ha fet esperar

Cal recordar que el partit d’aquest diumenge serà el primer al Camp Nou amb públic, però que els culers han disputat els partits de pretemporada contra el Nàstic de Tarragona, el Girona i el Trofeu Joan Gamper contra la Juventus, amb presència d'aficionats a l’Estadi Johan Cruyff.

També serà el primer duel amb públic per a molts jugadors culers: Pedri, Dest. O. Mingueza i Pjanic, així com el mateix Ronald Koeman, poden estrenar-se, a banda de les incorporacions d'aquest estiu.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut