Quatre capitans formats a la Masia

Quatre capitans formats a la Masia

Sergio, Piqué, Sergi Roberto i Jordi Alba seran, per aquest ordre, els components de la capitania blaugrana per a la temporada 2021/22

El FC Barcelona 2021/22, tot i els canvis, continuarà tenint quatre capitans formats a la Masia. Sergio Busquets, Piqué, Sergi Roberto i Jordi Alba seran els encarregats de portar el braçalet i representar l'equip blaugrana.

Per primera vegada, Sergio Busquets assumirà el rol de primer capità, braçalet que fins ara era propietat de Leo Messi des de 2018. Amb la marxa de l'argentí, la primera capitania va quedar òrfena i Sergio ha agafat el relleu per a la temporada que és a punt de començar. Després de tres temporades com a segon capità, el de Badia del Vallès es converteix en el primer capità en el seu 14è curs a Can Barça.

D'aquesta manera, l'herència natural del primer braçalet segueix el seu transcurs: de Puyol a Xavi, de Xavi a Iniesta, d'Iniesta a Messi i de Messi a Sergio.

Per la seva banda, Gerard Piqué passarà de tercer a segon capità. De la mateixa manera que Sergio, Piqué afronta la seva 14a temporada al Club blaugrana i la quarta entre la nòmina de capitans, sent aquesta la del seu debut com a segon capità del Barça.

També Sergi Roberto escala un nivell, i passa de quart capità a tercer. El jugador de Reus format a la Masia va debutar amb el primer equip en el Bernabéu l'any 2011, però té fitxa de la primera plantilla des de 2013. Recordem que Sergi Roberto es va convertir en un dels capitans de la plantilla en suplir la baixa de Javier Mascherano el 2018.

La nova incorporació d'aquest any entre els capitans blaugrana és la de Jordi Alba, que debuta com a capità en assumir el quart braçalet de la plantilla. Després de formar-se a les categories inferiors blaugrana, el jugador de l'Hospitalet va marxar abans de tornar l'any 2012 ja amb la primera plantilla. Aquest any serà el que fa deu en el primer equip.

capitans

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut