Els 21 convocats per al Trofeu Joan Gamper

Els 21 convocats per al Trofeu Joan Gamper

Coutinho ha rebut l’alta mèdica mentre que Lenglet i Kun Agüero es perden el partit per lesió

Últim test de pretemporada pels de Ronald Koeman abans de començar el campionat domèstic el proper diumenge contra la Real Societat. La Juventus de Torí serà el rival dels blaugranes aquest vespre al Trofeu Joan Gamper, on abans del partit tindrà lloc la presentació de la plantilla.

Per aquest partit, el tècnic holandès ha decidit convocar els següents 21 futbolistes: Dest, Piqué, R. Araujo, Sergio, Riqui Puig, Griezmann, Pjanic, Memphis, Braithwaite, Neto, Coutinho, Jordi Alba, S. Roberto, E. Royal, Umtiti, Iñaki Peña, Demir, Nico, R. Manaj, Balde i Collado. El brasiler Coutinho ha rebut l’alta mèdica mentre que Lenglet i Kun Agüero són baixa. El central francès té molèsties al tendó rotulià del genoll dret. És baixa i la seva evolució en marcarà la disponibilitat. El davanter argentí té una lesió tendinosa al bessó intern de la cama dreta. Pendent de més proves per saber l'abast exacte de la lesió.

Sessió d’activació al matí

Aquest diumenge al matí els homes de Ronald Koeman han fet una sessió d’activació prèvia al partit d’aquest vespre a l’estadi Johan Cruyff per acabar de perfilar detalls de cara al darrer test de pretemporada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut