Royal:  “Aportaré molt treball”

Royal: “Aportaré molt treball”

La nova incorporació barcelonista, al costat del president Joan Laporta, ha recalcat una vegada i una altra el compromís pel Club en el dia de la seva presentació

E. Royal ha gaudit d'una tarda blaugrana. La incorporació barcelonista ha viscut, amb un somriure extens, la seva presentació com a jugador del FC Barcelona. 

 

Abans dels diferents actes al Camp Nou, la jornada barcelonista del brasiler ha començat amb una sessió a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. A la tarda, el de Sao Paulo ha canviat la indumentària d'entrenament per l'elegància d'un vestit amb corbata de llacet.

Del bolígraf a la pilota 

El primer pas a l'Estadi ha estat en la Llotja President Suñol. Un escenari que ha presenciat l'estampació de la firma del lateral dret en el contracte. Seguidament, la primera equipació blaugrana ha agafat el relleu del bolígraf. Perquè el brasiler s'ha fotografiat amb el president Joan Laporta i la seva família amb la camiseta barcelonista, que ha lluït estampat el nom 'E. Royal'. Tot sempre amb una cara de joia. 

Enaltida quan s'ha vestit completament de blaugrana en el vestuari. Les entranyes de l'Estadi han estat testimoni dels primers tocs de pilota del brasiler. Posteriorment, ha trepitjat la catifa del coliseu barcelonista. La immensitat del Camp Nou s'ha centrat en la seva figura. Acompanyada de l'esfèric i dels obturadors de les càmeres, accelerats en el moment que Royal ha fet un petó a l'escut del Barça. 

 

Treball i més treball

El de Sao Paulo s'ha tornat a posar el vestit per atendre els mitjans de comunicació. E. Royal no s'ha cansat de repetir que aportarà "treball. El treball és un compromís que tinc amb tot el Barça: els aficionats i els representants del Club", ha exterioritzat. Treball i compromís al camp. Perquè el brasiler ha afegit que "em comprometo a donar el millor per aprofitar aquesta oportunitat. Treballaré, sempre respectant els companys, per una posició". 

Tinc com ídol a Dani Alves. He parlat amb ell i m'ha dit que segueixi treballant com fins ara

Royal

Royal no ha estat l'únic nom propi de la presentació. Els seus compatriotes i homòlegs en el lateral dret del Barça, Belletti i Dani Alves, també han aparegut. "Són jugadors que han fet història al Barça, sobretot Dani Alves. És un ídol per a mi, i una referència per a molta gent. He parlat amb ell i m'ha dit que segueixi treballant com fins ara". Tampoc podia faltar el nom de Leo Messi, rival del brasiler en la passada Copa Amèrica. "És el millor del món. Em vaig quedar trist perdent la final de la Copa Amèrica, però feliç per Messi perquè mereixia el títol", ha confessat.

I per acabar un dia molt blaugrana, E. Royal ha tancat el seu discurs amb unes paraules en català: "Soc molt feliç d'estar a Barcelona". 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut