Royal s'entrena a la Ciutat Esportiva

Royal s'entrena a la Ciutat Esportiva

El lateral brasiler ha viscut el seu primer dia de feina com a blaugrana juntament Coutinho. Per la seva part, el Kun Agüero també ha seguit amb la seva activitat

Aquest dilluns 2 d'agost, Emerson Royal s'ha exercitat juntament amb Coutinho a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Per altra banda, el Kun Agüero també ha seguit amb la seva activitat a Barcelona.  

Així doncs, el lateral ja ha firmat el seu primer dia de feina com a culer al costat de Philipe Coutinho. Carrera, exercici físic i pilota, així ha estat la sessió dels dos brasilers. 

Per la seva part, recordem que el futbolista argentí es va enfundar l'elàstica d'entrenament barcelonista per primera vegada el passat 30 de juliol. Aquest dilluns, al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva, el campió de la Copa Amèrica amb Argentina ha fet treball de pilota. 

Així doncs, dues de les incorporacions blaugranes per aquest curs continuen la seva posada en marxa a Barcelona, mentre que la resta de l'equip es troba concentrat a Alemanya

Dia blaugrana per al lateral brasiler

D'aquesta manera, el lateral de Sao Paulo, que va arribar a Barcelona el passat 31 de juliol, ha començat un dia molt blaugrana. Perquè la nova incorporació barcelonista també ha passat revisió mèdica.

 

A més a més, viurà aquest dilluns 2 d'agost, a les 18 hores i en directe per Barça TV+, la seva presentació oficial

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut