Emerson Royal ja és a Barcelona

Emerson Royal ja és a Barcelona

El nou fitxatge blaugrana ja ha visitat la Ciutat Esportiva i serà presentat el proper dilluns com a nou jugador del FC Barcelona

Després que el 2 de juny el FC Barcelona fes oficial la incorporació del lateral brasiler, Emerson Royal ja és a Barcelona. Un cop disputada la Copa Amèrica amb la selecció del Brasil, on va ser finalista, el nou fitxatge blaugrana ha arribat aquest dissabte a l'aeroport del Prat per desplaçar-se fins a la Ciutat Esportiva.

Un cop visitades les instal·lacions del Club, Royal serà presentat oficialment com a jugador del FC Barcelona el proper dilluns a les 19 hores sobre la gespa del Camp Nou.

Cal recordar que, el 31 de gener del 2019, el FC Barcelona va arribar a un acord a tres bandes amb l’Atlético Mineiro i el Reial Betis Balompié, club on ha jugat cedit les dues darreres temporades amb un bagatge de cinc gols i deu assistències. A més, durant l’última temporada E. Royal va ser el jugador més utilitzat per Manuel Pellegrini, tècnic del conjunt verd-i-blanc, disputant 3.186 minuts a la Lliga.

El Kun Agüero segueix treballant a la Ciutat Esportiva

El jugador argentí se segueix exercitant en solitari a Barcelona, duent a terme treball al gimnàs amb els fisioterapeutes i treball de pilota, així com treball individual al camp Tito Vilanova.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut