Laporta:

Laporta: "Messi vol continuar al Barça i ho hem d'aconseguir"

El President blaugrana ha parlat de diversos temes d'actualitat a la presentació de Royal

Joan Laporta ha parlat de diversos temes durant la presentació d'Emerson Royal. Un d'ells ha estat de Leo Messi, del qual assegura que "estem en el procés que Messi continuï, ell vol seguir al Barça i ho hem d'aconseguir". A més, ha afegit: "Tots volem a Messi a La Lliga, perquè és un jugador de referència mundial i és el millor del món, i és evident que ajuda a la projecció de la La Lliga. Jo sé que en Leo vol quedar-se i valoro molt aquest fet. Que el millor jugador del món es quedi ho valoro. Queda tot molt encaminat".

El President ha volgut agrair a tots per la presentació d'Emerson Royal: "Gràcies a la família, als representants, als companys de Junta Directiva per ser en aquesta presentació. L'Emerson Royal ens ha d'ajudar a construir aquest projecte esportiu, que volem que triomfi. Recordo grans jugadors brasilers que han jugat en la posició de lateral dret, com Belletti o Dani Alves, i han de ser una referència per a Royal. És un jugador que esperem que estigui molts anys de blaugrana. Amb aquest Barça global que ens representa a tot arreu, us ho passareu molt bé. A part de demostrar el teu talent futbolístic, volem que t'ho passis bé".

Fitxatges

Pel que fa al mercat de fitxatges, Laporta ha explicat: "Ens hem trobat uns obstacles importants, però tenim temps per fer-ho possible. Sóc optimista perquè tot està anant força bé. Amb les incorporacions i el planter s'està fent una plantilla competitiva. Incorporem talent perquè la plantilla sigui competitiva. Hem vist una pretemporada prometedora, però encara és possible alguna incorporació".

Referent també als fitxatges, Laporta recalca: "Es poden escriure tots els jugadors que hem fitxat. Només volem que s'allargui el fair-play per afegir algunes incorporacions. Els jugadors que estem incorporant es poden inscriure tots. Volíem més flexibilitat per part de La Lliga perquè hi hagi més 'fair play financer' i hagi possibilitats d'incorporar a algú més. Amb Leo tot va bé, estem intentant resoldre qüestions importants per a ambdues parts".

Noms propis

En quant a noms propis, el President ha explicat: "Si Ilaix no vol renovar, té altres opcions. No volem jugadors que han crescut a la casa i no volen renovar. Ens sap greu, però per davant de tot està al Club i no es pot fer aquest tipus de pols. Vull que recapacitin perquè volem arribar a un acord. Intentarem que el seu cas no es repeteixi més. Li queda un any de contracte i no vol acceptar les condicions de Club. No ho acceptem i hem d'enviar un missatge per al planter. Si no vol renovar té altres solucions. El que nosaltres no volem són jugadors que hem fet a casa i no volen renovar. És un jugador que li hem donat oportunitats, però per sobre de tot està el Club. No podem permetre que el promocionem i que després es vagi sense que el Barça tregui profit. No ho acceptarem amb cap jugador".

Pel que fa a l'equip, recalca: "Hi ha molta il·lusió i esperit d'equip. El míster està content i motivat perquè veu que la plantilla és més equilibrada. Royal aportarà moltes coses. Hi ha molt bon ambient i tots els jugadors m'han demostrat que tenen ganes que hi hagin èxits i han posat per sobre el Club als seus interessos. M'agrada molt l'actitud dels veterans que estan aconsellant als joves. M'ha agradat la intensitat en el joc". A més, ha afegit: “La força del Barça ens dóna força per fer les incorporacions que es vulguin fer. Griezmann té contents a tots. És un gran professional. Té contracte amb el Barça i hem de respectar-ho”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut